Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: \\\"Byle być sobą do konca\\\" ... |
To co się dzisiaj dzieje to ja nazywam paranoją. Nad tym motłochem łatwiej zapanować poprzez media. To jest rzezcywiście 4 władza. Roberta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Proszę Rpiostę o odpowiedź na moje pytania? Jestem ciekawa jej zdania na temat programów zdrowego żywienia w szkołach. A może ktoś jeszcze uważa, że wprowadzenie zakazu sprzedaży słodyczy w szkołach to "bolszewicki komunistyczny wychów młodzieży" i że szkoła, a nie rodzice, powinna uczyć dzieci zdrowo jeść ? Napiszcie, co o tym sądzicie
|
|
Co do właściciela słyszałam, że jest nie słowny. Trzeba mieć wszystko na umowie. I że podwyższa cenę noclegu przy płaceniu za gości weselnych. Sufit fakt robi wrażenie. Mam nadzieje, że nie będzie większych problemów.
|
|
się pytam jak wygląda
|
|
smażyłam naleśniki :D
|
|
Tak, tak, pieniądze to jest to. Człowiek to czasem tylko towar. "Człowiek to brzmi dumnie" brzmi w tym kontekście raczej smutno
|
|
Pies został znaleziony.
|
|
narszcie znalazł się jeden gość na poziomie a nie jak ta reszta miastowy motłoch,kamilk - uznanie.
|
|
eee nie ma z kim rozmawiać.
|
|
on ma swoją stałą umowę której i tak nie zmienia. Mam nadzieje że będzie ok :) jak my nie będziemy zadowoleni to inni tam więcej nie przyjdą tym bardziej że musi się starać bo też słyszałam o tej krążącej plotce o nim :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |