Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łowcy jeleni i najcenniejsza waluta |
Najukochańszego kundelka się adoptuje/przygarnia. Skoro już prawo traktuje psa jak rzecz ruchomą to sprzedaż kundelka w typie rasy powinna być traktowana jak sprzedaż podróbek. Ile sztuk po 350 zł sprzedajesz rocznie? To może być ciekawy wątek dla US ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łowcy jeleni i najcenniejsza waluta |
jak pytałam o tynk tradycyjny maszynowy to ceny wahały się ok 25zł ale jeśli chcesz gładkie z gotowców (np knauff) to już musisz liczyć ponad 30zł/m2 ceny gipsowych 22-24zł/m2 zależy od firmy
|
|
ja wystawiam na klatkę i mam ******** jaja
|
|
chyba plastikową
|
|
Andy uwierz nie leje opałówki tylko prawdziwą ropę i odliczam sobie podatek vat :):):):)
|
|
Oksana jestem wielkim miłośnikiem kotów, i wiem iż te rasy nie są hodowane w naszym regionie( no Białystok i jedna pani Suwałki). Najbliższa znana mi hodowla Norweskiego i Mine coon,to Łódź, kupuj zawsze od sprawdzonych!!!!!!!!!!!!!!!!! A co do twojego przypadku to zgłoś na policję, Towarzystwo Opieki Zwierząt, Sprawa będzie załatwiona, jeszcze lepiej daj znać prokuraturze, nie dość że oszustka to nad zwierzętami się znęca. Albo TVN. Pozdrawiam Ciebie i kotka.
|
|
Ciekawi mnie tylko jedna rzecz skąd 'minister' poznał, że to akurat rolnik te zakupy robił. Na czole miał wypisane jestem rolnikiem?? Przecież od dawna wiadomo, że kto tylko złapie trochę kasy to wywala z tego miasta na jego obrzeża czyli właśnie na wioski a wtedy ma zhańbioną rejestracje BLM. A druga rzecz był 10.11.2011r czyli dzień przed tzw. długim weekendem gdzie biedrony, polo, kaufy i lidle były przepełnione właśnie takimi ludźmi robiącymi zakupy na te 3 dni, może jakaś imprezka, może imieniny a kolo się pyta czy wojna idzie... hehe
|
|
dla mnie lepsze to, niż oglądać co rok prezydenta wciskającego ludziom kity. Jak wylądował awaryjnie samolot na okęciu, to się podniecał, niech te obrazki obiegną cały świat. Wiadomo, były 2 manifestacje, jednej pasują drogie ceny itp. (to manifestacja popierana przez władzę i media), oraz ta, która chciała pokazać swoje niezadowolenie. Patrze z tego forum dużo osób popiera tą pierwszą manifestację, proponuję ropę podnieść do 7 zeta, to szybciej długi spłacimy, a w rekompensacie może za kilka lat dzieci po szklance mleka dostaną za free.
|
|
JA pier.... LEWACKIE ŚWINIEEEEEEE!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |