Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stop agresji w polityce ..i na forum |
aaa i jeszcze zauważ jak ta "tępa" łysa masa ucieka przed pieskami... Ja myślałem ,że ci "faszyści" mają jaja... może zaczną atakować sklepy jak londyńczycy choć uważam ,że nasz naród jest o wiele mądrzejszy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stop agresji w polityce ..i na forum |
BARDZO SMACZNE SA OBIADY W AGROBIZNESIE. POLECAM
|
|
ceny warszawskie, zarobki podlaskie. Nie ma co się dziwić, że dzieje się jak dzieje. Spodziewam się, że w najbliższym czasię eskalacji wymienionych zachowań. Ale kogo to obchodzi he, że rejestracja w PUP zaczyna się od 4 rano i jest na numerki.
|
|
A przed meczem opowiadalem bratu jakie beda komentarze w mediach. "Nie ma orla i nie ma wyniku"... Roberta
|
|
Ja wracam 20/11/11
|
|
no i w czym problem?czego mam się uczyć bo nie rozumiem?
|
|
WITAM czy ktoś miał już wesele w Perle w Łomży (dawna korona) ??? Może podzielić się wrażeniami??? Jakie tam jest jedzenie??? Mam zamówioną sale ale zastanawiam się czy nie zmienić. Dzięki za info
|
|
Autor: Riposta (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-11-11 20:57 stać ich na opłate składki zus i zdrowotnej na takim samym poziomie jak wszystkich innych. ZUS ? chyba złodziejsk KRUS, człowieku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |