Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyniak w KGHM |
filytek wiem o tym.....ja jestem akurat w tych 5% reszta sie wstydzi mowic o swoich oczekiwaniach fantazjach itd itp....wciaz dla polakow sex to temat tabu... przy okazji z powodu wycofania wychowania sexualnego ze szkol moje dzieci w wieku 8 i 9 lat wiedza co to sex i z czym sie wiaze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyniak w KGHM |
Widzisz sandra18 jak napisałaś "Trzeba się po prostu samemu wyczuć..." i to jest najlepsze lekarstwo dla Ciebie, chyba ogólnie wszystko zrozumiałaś. Powodzenia.
|
|
Żądać od swojej partnerki bycia dziwką w sypialni? Gorzej jeśli źle to zrozumie i nie tylko dla swojego partnera nią będzie ;) To zależy od powagi związku, bo jeżeli jest się z kimś kogo się kocha to raczej powyższe stwierdzenie pozbawia nas szacunku do swojej partnerki, ja nie chciałbym, aby moja była dziwką, co najwyżej chciałbym, żeby sprostała moim wymaganiom co do życia erotycznego ;)
|
|
Ba no wiecie tu i tam . Polecam oborę tanio!!!
|
|
Von Chrupka ,dziękuję ślicznie :)
|
|
z dedykacją dla Von Chrupki, Zenita i wszystkich zmożonych chorobą . ps.polecam także czytanie poezji :D
|
|
wiocha pod każdym względem - handel na poziomie bazarowym , kultura ludowa , życie towarzyskie na poziomie ywmiany informacji Kowalskiej z Pazikową, p0o 18.00 na ulicach godzina policyjna, psy dupami szczekają
|
|
Morze ktoś się wybiera do Zielonej Góry,i ma wolne miejsce,chętnie się zabiorę i dorzuce do paliwa,odp;na landini1977@interia.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |