Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie były powody obniżenia przez CHRZANOWSKIEGO o 10% ceny wywoławczej na działkę przy ul. Ciepłej ? |
w Warszawie też mieszkają ludzie z wiochy. pewnie chcesz wiedzieć tak, bo u nas nie można szybko zdobyć pracy dobrze płatnej? tak? z tej perspektywy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie były powody obniżenia przez CHRZANOWSKIEGO o 10% ceny wywoławczej na działkę przy ul. Ciepłej ? |
Może ktoś będzie jechał? Pasuje mi po 17. Chętnie się zabiorę, oczywiście dorzucę się do paliwa. Justyna 508065585
|
|
Re: Jakie były powody obniżenia przez CHRZANOWSKIEGO o 10% ceny wywoławczej na działkę przy ul. Ciepłej ? |
Pierre_Dolain " ...Tu nie jest salon damsko-męski! Tu jest kiosk RUCH-u! Ja... Ja tu mięso mam!" Honor i zysk nie sypiają w tym samym łożu.
|
|
Andy C świetny komentarz.
|
|
http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Benzyna-juz-po-6-zl,wid,13967324,wiadomosc.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |