Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
namaszczenie Muzyk |
Mr_Andrzej drugi natanek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: namaszczenie Muzyk |
Podejdź do sklepu i popytaj sama. A potem odpisz co się stało. A może pleban wie?
|
|
tel. 533552552
|
|
... może podwiesił się pływak w zbiorniczku wyrównawczym ...
|
|
noooo fajny kawałek:) IAMX luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubie :) http://www.youtube.com/watch?v=usqn-s78CKs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=1aqWjwFr5GA&feature=related tym support-uje http://www.captaincrawl.com/ prawie wszystko można wyszukać :) Muszę na to chwile uciekać Paaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Riposta to akurat nie stała straz wiejska tylko patrol policji. co nie zmienia faktu że powinni stać w widocznym miejscu
|
|
ok dzięki :):) papa pa:)
|
|
czesc to mojA MAZDA 323F CZERWONA WGNIECIONE DRZWI OD PASARZERA UCZE SIE W TEJ SZKOLE MOGL BYS MI PODAC NUMERY NA POCZTE? STAŁO SIĘ TO W SOBOTE.TAK SIE NIE ROBI ;/ kaya9@o2.pl mogł bys podac swoj nr kom rowniez jako swiadek ?
|
|
oczywiście masz rację ,że w szkole są pewne zasady , obowiązki ale nie mogą one przekraczać granic absurdu. Dzisiaj słodycze jutro zakaz usmiechania itp
|
|
Ma ktos może niepotrzebny działający Laptop? Niestety niestać mnie na kupno a byłby mi bardzo potrzebny.
|
|
jak cie nie stac tzn nie jest ci potrzebny !
|
|
Za moich czasów , Ci co mieli te chipsy bezproblemowo się nimi dzielili z resztą i nie było w klasie(w podstawówce) podziału,że Ty bogaty,a Ty biedny. Dla mnie to "rozporządzenie" kuratorium jest żenujące i pachnie (albo śmierdzi) komuną.
|
|
W sklepacxh rowerowych poszukaj i w wulkanizacji, a jak nie to jak nighdy niezawodne allegro
|
|
Tak w komórce. Ale niestety przez telefon nie wszystko da się :(
|
|
Mam dojazdówkę.
|
|
przyciełem Cie na siłce i juz teraz wiem czemu **** ci szwankuje http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=F48eNnH4JcM :D
|
|
no przecież masz pozycję: napisz do sprzedającego (na dole: dane kontaktowe)
|
|
Chryste panie. Może jeszcze ci kredki naostrzyć?
|
|
a widzicie dobrze sie podpytać ;) Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi
|
|
Protagoras ale z ciebie totalny palant....czytajac twoje wypociny niedobrze sie robi..taki ********** typowy faszysta rasista itd z ciebie...zamknij sie jesli nie masz nic ciekawego w tym temacie do powiedzenia
|
|
morda bo gumą
|
|
Może zamiast zakazywać sprzedaży produktów zawierających szkodliwe barwniki i konserwanty, wzięliby się za firmy które je produkują. A no tak, zapomniałam. Przecież te barwniki i konserwanty są dopuszczone przez UE...
|
|
Tak na pewno zmienią bo Łomżyniacy masowo im powysyłają m@ile z płaczem że im stronę popsuli ... chyba nie po to kase wyłożyli dla jakieś agencji lub informatyków żeby im zbudowali nowy wygląd żeby teraz zmienili na stary ... allegro to szczerze oszustwo i przeżytek wystawić 3 przedmioty i prowizje zedrzeć na kwote 20 zł to przesada ... są nowe i darmowe portale ogłoszeniowe ... Polecam .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |