Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gigantyczny sukces rządu Mateuska. Odkupili Stocznię Gdańską. |
kupie daewoo lanos sedan 1.5 lub 1.6 16v info na email nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gigantyczny sukces rządu Mateuska. Odkupili Stocznię Gdańską. |
Witam, Dzisiaj (niedziela, 06.11.110) około godz. 18, koło parku na ulicy Glogera w Łomży znaleziono żółtego psa rasy Labrador Retriever. Pies ma około roku. Na szyi ma brązową, skórzaną obrożę. Obecnie znajduje się w lecznicy zwierząt "Oaza" na Wojska Polskiego 129B. Telefon do lecznicy: 86-216-57-72.
|
|
W odniesieniu jak wyżej Metroseksualni i inni zboczeni planiści z Episkopatu zaczynają rozbudowę (prokreację Kościoła ) od badań psychiatrycznych aby zbudować swój nowy dom jeszcze więcej domów i ołtarzów pnących się do góry pod ich kontrolą na zasadach jak w linku wcześniej i powyżej http://ekai.pl/diecezje/warszawska/x37856/kosciol-naszym-domem-obrady-komisji-episkopatu-ds-duszpasterstwa/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
od jakiś kilku dni prowadzony jest remont w dawnym ATOMIE nie wiecie czy znów coś tam będzie się działo??
|
|
Kto z Torunia lub Bydgoszczy ma TWO i TSF na 21 stycznia do słupska ????????
|
|
Ja wiem, ja wiem Będzie grał glupkowaty dj iluzja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |