Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A co tam w Śniadowie taka cisza |
ptysiocypedia? dlaczego nie? W końcu nie zawsze odpowiedzi muszą być wyczerpujące i na temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A co tam w Śniadowie taka cisza |
Alllinka wprawdzie tak a wszystkiego to napewni niewiem nie jestem ALFĄ I OMEGĄ :) a w kilkunastu tematach teraz sie niewypowiadam niebęde tu pisał w jakich sami zobaczcie :D
|
|
Funkcjonariusze z Grajewa zatrzymali samochód kompletnie pijanego kierowcy. To pierwszy taki przypadek w Łomżyńskiem. Kara ma zniechęcać do siadania za kierownicę „po kieliszku”. Policja Łomżyńska już dopracowuje ostatnie szczegóły i w najbliższym czasie zacznie konfiskować samochody dla kierowców jeżdżących na dwóch gazach. Ciekawe, czy tylko zdołają upilnować skonfiskowane pojazdy? Pozdrowienia.
|
|
Aneczka dzięki za wyjaśnienie dla Ptysia. Szkoda, że nie mogłem zobaczyć huertusa w Karino. Postaram się w następnym roku zobaczyć o ile rzecz jasna to będzie fizycznie możliwe.
|
|
Mnie organista na lekcjach Religi uczył, że kobietę bierze się zawsze od spodu i te zasadę stosuję 30lat z niezłym powodzeniem no nieraz dostało się w mordę, ale tylko na początek, gdy byłem bardzo nachalny kobiety lubią konkretną grę a nie niezedycowanie. Tak myślę.
|
|
"Dbajcie o stawy skokowy i kolanowy bo przy takich wiekszych przeciazeniach szybko sie eksploatuja" Kolank0 coś o tym wie, więc Go słuchajcie..:)
|
|
Nie Ma Za co :):)
|
|
ptysiu ty jedziesz ale chyba potem ahhaha
|
|
Mówię ptysiowi stanowcze nie.
|
|
Dzis przejeźdzajac widziałem 2 radiowozy duzą suke :D i poldka (Driver) Karetki żadnej niebyło
|
|
Nie z takich spraw już się czarni sianem wykręcali. A niektórzy na tym forum, to nawet jakby im klecha na głowę naszczał, to powiedzą, że deszcz pada albo święcona z kropidła. Nic nowego. "Żondzi xionc" i basta.
|
|
Zabrali Ptysia po tym incydencie na poznańskiej :D Uwaga !!! Ankieta: Gdzie zabrali Ptysia: a) do naszego szpitala b) do Choroszczy c) do Marczyka d) wysłali do Holandii jako obiekt badań nad ptysią grypą. Powodzenia :)
|
|
Jestem za eliminacją pijanych kierowców z dróg, poprzez zabranie prawojazdy dożywotnio. Zasada prosta nie pomyslisz, wypijesz, bedziesz miał problem do końca życia - następny raz sam nie pojedziesz jak Ciebie gliniarze złapią. Takie rozwiązanie uważam za logiczniejsze niż jest obecnie gdzie ludzie piją, wsiadaja do samochodu, zabijają człowieka na drodze, zapłacą karę lub posiedzą i dalej sobie jeżdżą najprawdopodobniej po pijaku.
|
|
Ptysiu91, k**** Ja nie jestem makmarc!! Naucz się w końcu czytać.
|
|
No a jak napisałem Tyle ze z dużej ?
|
|
No to buty do wyrzucenia, takiego gówna się raczej nie doczyści...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |