Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co musi zrobić oprawca z PRL, aby być \"kryształem\". Wystarczy zapisać się do pis. Kryże tłumaczy się w sieci. |
oburzonamamama,biegasz troszke?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co musi zrobić oprawca z PRL, aby być \\\"kryształem\\\". Wystarczy zapisać się do pis. Kryże tłumaczy się w sieci. |
edi# chyba nie wiesz o czym mówisz. Development i Inwestbud stawiają bloki na Sybiraków, tam gdzie Perspektywa, więc nie wiem o jakich starych kamienicach piszesz. No chyba że, chodzi o Negresko na Wiejskiej. Czy spółdzielnia, czy deweloper - warunki są podobne. A czynsz jest uzależniony od takich kosztów jak ogrzewanie, utrzymanie administracji, fundusz remontowy itd itp.
|
|
Re: Co musi zrobić oprawca z PRL, aby być \\\"kryształem\\\". Wystarczy zapisać się do pis. Kryże tłumaczy się w sieci. |
Marlen jedyne leki jakich potrzebujesz to niestety psychotropy.... uswiadom sobie w koncu cos i wez sie ogarnij bo jak czytam twoje posty i wypowiedzi to naprawde niedobrze mi sie robi.... co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
i to tyle w tym temacie...... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
obowiązkiem każdego patrioty jest uczestniczyć w tym marszu bez żadnego ale, oczywiscie że ja co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
napisz reklamacje - do teściów
|
|
a duże masz muły twardzielu ?
|
|
nie.dotyczy - ależ ja jestem za aborcją, gdy płód jest nieodwracalnie uszkodzony. Wówczas nie byłoby problemu z lewakami. Na pewno eksterminowany zostałby ten nade mną.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |