Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wziąłem "Nasz dziennik" do ręki.... |
zespoły z Art Muzu jeśli się nie mylę to kataryniarze którzy graja na weselach - tylko, że ludzie na weselach trochę wypiją to jest im wszystko obojetne - natomiast na imprezy masowe powinno się zaparsza kogoś bardziej profesjonalnego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wziąłem "Nasz dziennik" do ręki.... |
przykład: w duzym warszawskim sklepie [które to sklepy są solą w oku łomżyńskich handlowców] herbatka firmy Hipp [taka dla dzieci] kosztuje 9,99 zł - tymczasem identyczna herbatka w aptece na Bema kosztuje 13,90 zł. Różnica w cenie jest blisko 40-procentowa ! Zakładając nawet, że powinno się wspierać mały miejscowy handel - taką różnice cenową należy uznać za rozbój w biały dzień.
|
|
Ksebki - mylisz sie odnośnie mojego nastawienia do Ciebie Pisz dalej - każda opinia jest ważna Pozdrawiam i czekam na profesjonalnie zorganizowaną imprezę Dodam tylko, że imprezy na strzelnicy organizowane są ze średnią częstotliwością 2-3 razy w roku. Faktycznie jest to tak często, że utrudnia zamieszkiwanie .... (?!?) CK
|
|
Ja dwa lata temu zakładałem na Senatorskiej 13 i jestem zadowolony
|
|
Ja wiem, że najtańszy gaz jest w Piątnicy za motelem Zacisze. A dobrze montują na Bema. Rzekłbym rewelacyjnie!
|
|
(asfaltóweczką? Narwi? ...itp.... - jakby co to juz kiedys uprzedzałem, że jestem dyslektykiem! :D)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |