Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jadwiga Staniszkis mówi o \"przestraszonych pisiakach\". Widzi tylko kilku \"dobrych ministrów\" |
Wszystkim odradzam tą szkołę ! Nie jedna osoba doświadczyła tam nieprzyjemności i arogancji w stosunku uczniów ,zresztą dużo by wymieniać. Puki nic się tam nie zmieni każdemu odradzam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jadwiga Staniszkis mówi o \\\"przestraszonych pisiakach\\\". Widzi tylko kilku \\\"dobrych ministrów\\\" |
belfer Czy propozycja jest nadal aktualna ;-)? Kurcze miałem kiedyś gramofon Unitry EMANUEL to był sprzęt..jednak musiałem się pozbyć :-( Chętnie bym przygarnął ten Diory za przysłowiową "flaszkę"
|
|
Re: Jadwiga Staniszkis mówi o \\\"przestraszonych pisiakach\\\". Widzi tylko kilku \\\"dobrych ministrów\\\" |
Ludzie jak ja Was podziwiam za to, że tak świetnie ubieracie w słowa swoje myśli!:) Riposta i Znajomy88 pięknie powiedziane..... zgadzam się w 200%.
|
|
Mrauuu dziś mam wyrzuty sumienia że zaniedbałem Ciebie wczoraj:(
|
|
Tylko samoluby zdradzają.
|
|
Durniu marudny - niw widzisz, że to początek zdania? Mały człowiek z małej litery. Nie pier...ol tylko dawaj adres pod który ma przyjechać Ramzan z 3 żonami i dwadziesciorgiem dzieci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |