niedziela, 06 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaskakujący raport o młodych Polkach (?)

Kompromitacja Łomży.

Wychodzi na to, że Łomża to wieś, gdzie przy drodze pasą się krowy... Ech.

Oglądałem tylko końcówkę, ale cholera mnie wzięła niezła. ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaskakujący raport o młodych Polkach (?)

No i zdenerwowałem Pana Maćka. Hmmm. A kto napisał dwa posty wyżej taką głupiutką informację???

Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 15-11-05 20:02

cyt: "Policja Łomżyńska już dopracowuje ostatnie szczegóły i w najbliższym czasie zacznie konfiskować samochody dla kierowców jeżdżących na dwóch gazach.
Ciekawe, czy tylko zdołają upilnować skonfiskowane pojazdy?

Dopiero po mojej ripoście rozszerzyłeś wątek (często tak robisz i nawet nie jesteś uroczy, co mnie dodatkowo złości)
Pozdrówka

Maciek - mów po polsku. Jeżeli mówisz K O N F I S K A T A to wyrażenie to jest jednoznaczne ze skutecznym, nieodwracalnym przepadkiem danej rzeczy i nie może być kojarzone z tymczasowym zatrzymaniem. Nie denerwuj się, ale osoba, która to czyta nie musi śledzić forum od 2 m-cy, kiedy ten temat poruszasz. Masz rację, że na 2 dzień auta nie odbiorę. Ale po opłaceniu stosownych należności - oddadzą na pewno. Ja nie jestem zwolennikiem jazdy po pijaku. Też boję się czasami przejść na drugą stronę jezdni - nawet po pasach, na zielonym świetle. Pozdrowienia

Czy ktoś ma może to nagrane albo wie kiedy będzie powtórka (kóre są czesto nas 4-ce) ?

Na pewno nie z Niemiec Ptysiu.

Jak pojazd przerejestrowac to pewnie ze tlumacz przysiegly. Jak z niemiec to na ks anny taki facet tlumaczy szybko i niedrogo.

ja nie wiem czemu tu takie zdziwienie ,że Łomża to wieś? Oczywiście ,ze wieś i wiesniaki nie mogą tego pojąć . A może nie chcą do siebie tej myśłi dopuścić.

Nie dziwi mnie ten program bo policjanci pracowali profesjonalnie na odpowiednim poziomie inetelektualnie właściwym dla wiesniaków aby szoku nie przeżyli. Ale jednak widzę po tej dyskusji ,że przezyli więc chyba poziom intelektualny był za wysoki. ah ah aha

rudy błazen z druhem

tak na wszelki wypadek podam Instalacje karty wl-8305 w systemie Mandrakelinux 10.0

http://forum.mandriva.pl/viewtopic.php?t=196&sid=fcfe139d657d0bcc1bf3a356801e615e

wrrrredne i pyskate :)))

Autor: MrS (---.lom.vectranet.pl)
Data: 16-11-05 06:57

Najlepszy motyw był, jak pan władza podszedł do dzieciaka na ul. Mickiewicza i zrobił mu wykład o telefonie komórkowym. Spektakularne zdarzenie!

Dodam, że po tym zdarzeniu słychać jeszcze jak Policjant w tle dodatkowo poucza tego małolata: "Młodzieńcze, nie wolno ci palić papierosów, przecież z legitymacji wynika, że jesteś jeszcze w szkole podstawowej.
> - Tak, proszę pana, ale Lepper jak był w 3 klasie szkoły podstawowej to już palił.
> - Owszem, ale Lepper miał już wtedy skończone 18 lat.

Pozdrówka

Brawo Jacek16

lubie Cie coraz bardziej ;))

mogli by to przerobic na jakis PUB albo cus innego , ale nie ma tam chyba za wiele miejsc w srodku o ile pamietam

Antysemitex : Jadł byś i pił tam gdzie za komuny wszyscy srali ?

Przy budowie rond ( niewypałów ) powinni to rozwalić i zrobić jedno przyzwoite rondo w tym miejscu , burzac ten kibel i ten pseudo mini park

Dziąki, czytałam poprzednie wypowiedzi

tylko mi chodzi konkretnie o aerobik połączony z tańcem

chciałabym wiedzieć czy wogóle w Łomży ktoś prowadzi takie zajęcia

..."się zrobiło" ronda, się zrobi i szalet... - może. Tylko dla kogo? Kiedyś był tam dworzec, to i klientala pchała się do pisuarów, poczytując sobie za punkt honoru oddanie moczu w centrum miasta wojewódzkiego. A dziś dworca ni ma, wojewódzkości ni ma, centrum miasta ucieklo od szaletu, więc dla kogo ten obiekt remontować? A o tym jak kończą u nas obiekty publiczne, niech opowie ten oto link
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3013104.html

koniec iście Millerowski.

OBYWATELU!

ODDAJ MOCZ W WYBORACH!

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Ja jadę pod górkę, czyli odp. F).

apostata

KolankO pewnie masz rację, więc pozwól iż znowu Cię zacytuję i to dwukrotnie. ...Poza tym Wielka Orkiestra Światecznej Pomocy tez swoja działalnosc prowadzi TYLKO i WYŁĄCZNIE dzieki darowiznom i sponsorom. Tam tez sa ogromne pieniadze. Idąc twoim tokiem rozumowania, prawdopodobnie tam tez sa przekrety (o jakichś nieprawidlowosciach z reszta ostatnio slyszalem ;))" i drugi cytat "...daleki jestem od tego by w kazdym widziec zlodzieja i oszusta. Wiem ze wydarzenia ostatnich 2-3 lat sugeruja, ze otaczaja nas sami zlodzieje i kretacze, ale to chyba jest co najmniej lekka nadinterpretacja". Reasumując, w końcu jakie masz zdanie bo raz piszesz tak raz inaczej, jak ta chorągiewka co to jej wiatr z różnych kierunków wieje. Dokładnie jak komuchy albo księża jak im trudne pytania zadać !.

a ptysiaku poszukaj sobie czy były namiary czy nie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org