Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy w naszym mieście musi być jak jest, że Toruń decyduje, a może warto zaapelować, żeby Agnieszka i Mariusz dali sobie spokój z polityką samorządową i posli do sejmu a nam zostawią nasze miasto |
nie no serio to ja się boję. tyle tych ubytów łazi... :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy w naszym mieście musi być jak jest, że Toruń decyduje, a może warto zaapelować, żeby Agnieszka i Mariusz dali sobie spokój z polityką samorządową i posli do sejmu a nam zostawią nasze miasto |
ale właśnie powiedziałaś swoje zdanie :) wyżej :)
|
|
Re: Czy w naszym mieście musi być jak jest, że Toruń decyduje, a może warto zaapelować, żeby Agnieszka i Mariusz dali sobie spokój z polityką samorządową i posli do sejmu a nam zostawią nasze miasto |
A Ty Andy C co możesz o sobie powiedzieć? :)
|
|
Mrauuu Autor: Mrauuu (---.xdsl.centertel.pl) Data: 01-11-11 18:42 kto ma 21 - 26 lat? no ja akurat nie mam;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |