Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mariusz Chrzanowski powinien udzielić wywiadu dla tygodnika NIE i tam się poskarżyć, że PiS nie poparł jego prezydentury. Ciekawe co na to Urban... |
beata,beata już mam i mam nadzieję,że ją znajdę :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mariusz Chrzanowski powinien udzielić wywiadu dla tygodnika NIE i tam się poskarżyć, że PiS nie poparł jego prezydentury. Ciekawe co na to Urban... |
Chyba sam nie będziesz pił? Mogę się dosiąść,
|
|
Re: Mariusz Chrzanowski powinien udzielić wywiadu dla tygodnika NIE i tam się poskarżyć, że PiS nie poparł jego prezydentury. Ciekawe co na to Urban... |
''Z czego wynikają błędy kierowców? Policyjne statystyki nie dają na to pytanie odpowiedzi. Milczą także na temat wpływu stanu dróg i natężenia ruchu. Tymczasem raport Najwyższej Izby Kontroli opublikowany wiosną 2011 roku dowodzi, że niski poziom bezpieczeństwa ruchu drogowego w Polsce pozostaje w ścisłym związku ze złym stanem infrastruktury drogowej. Na co drugim kilometrze dróg są koleiny o głębokości powyżej 2 cm, na co czwartym - nawet powyżej 3 cm. "W krajach Unii Europejskiej takie jezdnie, ze względu na bezpieczeństwo kierowców, wyłączane są z użytku. W Polsce spowodowałoby to jednak zamknięcie niemal połowy dróg. Dlatego drogi uszkodzone przez koleiny klasyfikowane są jako znajdujące się w złym stanie technicznym i jedynie ogranicza się na nich prędkość" - czytamy w raporcie NIK. '' http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Prawdziwe-przyczyny-wypadkow,wid,13904147,wiadomosc.html
|
|
Legendarny Straszne sranie po tym?, bo koleszkę bym napoił, odchudza się różnymi specyfikami. Hahhaaaahaaa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |