niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie jesteście pseudopatrioci?!

to jeszcze ras ja i przepraszam za pomylke jest 2 takich co do usa zawiesc mogo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie jesteście pseudopatrioci?!

najlepsza jest własnej roboty ;> sie wie co je ;D

PS: Post geni śmierdzi mi to kryptoreklamą podupadającego lokalu.

Zbych

co tak bronicie tego kwaśnego zakalcowatego gniota w 4 porach. zróbcie eksperyment: weście pizzę z rampy i z 4 pór i dajcie komuś do porównania a gwarantuję że lepsza jest z rampy. kiedyś może i była dobra ale teraz to prawdziwy kit w ładnym opakowaniu. wydali na ściany i oszczędzaja na jakości nie mówiąc o ilości (porcje jak dla dziecka)

CZY MOZE KTOS SŁYSZAL O DYSCE DLA STUDENTÓW W YAM CAFE MA BYC CHYBA 16.11.2005 CZY TO PRAWDA

buahahhahaaa, panowie nawet nie wiecie co piszecie, jak czytam te wasze wypociny i zerkam na błędy to spadam z krzesła!!!! :D:D:D

mrs jesteś ewidentnie anty nastawiony do rampy bo pewnie dostało ci się w ryja na jakiejś imprezce. ja jestem obiektywna bo ogólnie to mam ten lokal gdzieś ale pizzę mają najlepszą no i lepszy wystrój po remoncie

genia: nigdy nie byłem na żadnej imprezie w rampie, to po pierwsze. Nie jestem anty - po prostu wiem co się działo z żołądkiem moim i moich kolegów po zjedzeniu tam pizzy. Ty z tego co widzę to jesteś bardzo dobrze nastawiona - pewnie tam wyrywasz najwięcej klientów, hehehehehe.

róbmy swoje

Strong and proud we'll survive the grief
Scream and shout for what we believe

genia przecież ty zajmujesz etat babci klozetowej w szalecie miejskim. Loda na wyjściu robisz gratis.

...nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem...

słuchaj psi synu bo nie będę powtarzać:
czytając twoje posty i styl w jakim je piszesz to w 100% jesteś jednojajecznym zakompleksionym niedorozwojem. patrząc na siebie w lustro zadajesz sobie pytanie dlaczego matka natura mnie tak okaleczyła. nie mam w sobie nic wartościowego i nadomiar złego lubię pizze z 4 pór. ale jest z tego wyjście - sznur

"Savana" na Browarnej - również bardzo dobra pizza, ogromna ilość dodatków, jedną pizzą spokojnie najedzą się dwie dorosłe osoby, dla dzieci ćwiartka...
Prawda prawda
Ale zobaczcie na 8 czy ile pizzerni 3 polecacie :)

Zbych

Moze wypowie sie Tu Alllinka

...nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem...

Napewno nie bede taki wierzacy tak i tak rzadko do koscioa chodze i mam to gdzieś co piszecie ze ja jakiś ksuieżulek będe !!

Masz rację *R*. Trochę się zagalopowałem. Muszę przyznać, iż popełniłem błąd w swoim rozumowaniu. Chciałem powiedzieć, iż będąc kierowcą każdy niestety może popełnić błąd. Statystycznie jednak kierowca należy do grupy, której się to rzadziej zdarza niźli małolatom-miszczom szos. W tym konkretnym przypadku daleki byłbym od posądzania prokuratora o stronniczość. Ciekawi mnie jednak, dlaczego bob to wrzucił? Czyżby nie dostał rozgrzeszenia?? To tragedia dla rodziców dziecka, więc niepotrzebnie nie rozgrzebywał bym ran. Bob - powiedz, dlaczego po tak długim okresie czasu nagle dostałeś objawienia?

p/s pozdrówka .....go

porshe :D ?

apostata

Witam czy ktoś moze wie czy wlomzy znajduje sie jakis sklep chemiczny z odczynnikami i szklem laboratoryjnym?? Jesli tak to gdzie?? Albo moze ktos zna jakis internetowy??

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org