niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rozwój Zambrowa a w Łomży Brzeziński

Nie koniecznie musimy zbierać sie pod pogotowiem, chociaż jeśli przystapią do strajku warto nasze pogotowie wesprzeć chociażby poprzez swoją obecność. Poroponuję uruchomienie poparcia społecznego poprzez akcję założenia i wpisywania się na listy przeciwko zmianom (a może takie juz są). To jest chyba już ostatnia instytucja jaka została nam po województwie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rozwój Zambrowa a w Łomży Brzeziński

dokladnie, tak jak napisala to osoba wyzej, fundamentem tej korporacji sa wielcy buntownicy ktorzy jak do tej pory jezdzili juz chyba we wszystkich lomzynskich korporacjach, lecz w zadnej z nich nie mogli znalesc swojego miejsca lub odwrotnie, miejsca dla nich nie bylo, bo wydaje im sie ze sa pempkami swiata i to oni beda dyktowac zasady, czytaj obsugiwac klienta tak jak to sie im podoba a wiec.............. wnioski wyciagnijcie sami...:), jak dla mnie to popelina!!!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Reaper trzymam kciuki za twoj akumulator :) u mnie wszystko sprawne (jak juz dawno nie bylo), nawet oponki zimowe, do piatku ludziska!!!

Acha i przydałoby się omówienie i prezentacja najprostszych/najbardziej "user friendly" dystrybucji linuxa (np. mandrake, suse, itp.)

Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?

Jeśli centralizacja byłaby takim dobrym pomysłem na rozwój to do dziś dnia nie
byłoby samorządów lokalnych. Tołwiński chce stworzyć kolejne „ciepłe” posadki
bo ja problemu w funkcjonowaniu pogotowia nie widze.

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o .......... !!!!

Raver chlopie - pisze sie na to...pozdro przy okzaji od chlopakow z Inzynierii oprogramowania na PB ;).

Jest tam przede wszystkim Delegatura PUW, KRUS i wiele innych pomniejszych instytucji.

Załącznik do zarządzenia Nr 157/01 Wojewody Podlaskiego z dnia 13 grudnia 2001 r.

§ 29

1. Tworzy się w Łomży i Suwałkach delegatury:

1) Wojewódzkiego Inspektoratu Farmaceutycznego,2

2) Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Roślin i Nasiennictwa,7

3) Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska,

4) Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej,

5) Wojewódzkiego Urzędu Ochrony Zabytków.6

Sumo. Gdzie jest Urząd Miejski?

Jeżeli Sumo nie wie to podaję dokładny adres:
18-400 Łomża ul. Stary Rynek 14
Woj. Podlaskie.

ooo wielka mi ogolnopolska firma tworzy ja 6 taksowkarzy ktorych nigdzie niechcieli przyjac, to banda oszustow i cwaniaczkow i to sie nazywa firma "MPT" o zasiegu ogolnokrajowym znajduje sie na nowogrodzkiej a ich antena jest na szczycie stodoly hihi

Obawiam się, że coś szybszego. ;)

Wpięcie do BIAMANu.

Oj sie czepiacie. Może po prostu chciał przykopać prezydentowi a wy ciagacie szczegóły. Napisał przeciez wyraźnie "szlabanik przy Urzędzie ul Nowa" i jest tam urząd tyle że wojewódzki a potem tak mu niechcacy na ratusz zeszło no... Ale wszystko co pisze to prawda i ten szlabanik na Nowej i schody do ratusza musiał opisac teraz bo jeszcze w nowej częsci tej co teraz remontują złośliwie zrobuią podjazd i nie bedzie tematu.
_______________________________________-

Jeżeli chodzi o kierowców nowego MPT ja im się nie dziwie że odeszli z BISA bo kto o zdrowych zmysłach płaciłby za darmo 450 zł miesięcznie, i to jeszcze za poniżanie wysłuchiwanie obelg o tak chamskiego właściciela. Gdzie ten człowiek powinien dbać i traktować o tych ludzi którzy łożą dla niego na utrzymanie swojej rodziny

Autor: MrS (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-05-05 12:45

Gdyby forum zliczało tylko mądre posty, związane z tematem, to ptysiu nie przekroczyłby 5.

...i kto to mowi?

Zauważyłem, że wielu forumowiczów doskonale orientuje się w korporacjach taksówkowych, ruchach kadrowych i stosunkach wewnątrz tych firm.
Zastanawiające, bo mi na przykład to wszystko jest obce, chociaż mieszkam w Łomży, mam znajomych taksówkarzy i korzystam z ich usług.
Poza tym zaś uważam, że cały ten wątek (szczególnie ten pierwszy wpis wersalikami) administrator strony powinien ocenić pod kontem własnego wpisu: "Posty, których jedynym celem jest /.../ reklama - będą kasowane".
I tytuł i forma na to wskazują.

Śledzie wszystko chcą zabrać do Śledziostoku. Tak było z paroma urzędami, Telekomunikacją, próbowali rozkraść szpital, a teraz chcą zniszczyć pogotowie ratunkowe. Leżymy na Mazowszu, a przydzielili nas do Podlasia. Za jakie grzechy, Boże, za jakie?! Mam nadzieję, że ktoś w końcu rozwali tą całą czarwoną bandę kolesi i będzie w tym naszym kraju dobrze. Niestety, mimo wcześniejszych zapowiedzi PiS-uarów na to się nie zanosi.
Związkowcy i pracownicy Pogotowia Ratunkowego w Łomży - trzymajcie się, popieramy Wasz protest, wierzymy, że zwyciężycie, jesteśmy z Wami!!!

Reaper: DWL-510 też niedawno odpaliłem u kumpla. Teraz w ten sam sposób próbuję odpalić DWL-G630 i D-U-P-A. Próbowałem już na dwóch dystrybucjach - Slackware i Mandrake. Jutro spróbuję na Debianie...

iiii....
Co się będę żalić, głupiam i już! I mam za swoje! Do następnego razu.
Zmykam do spania.
Dobranoc Łomżaniaki i nie tylko. A.

MrS: proponuje sprawdzić http://acx100.sourceforge.net/ u mnie na Slacku wszystko bardzo ładnie śmiga, mam ten sterownik w wersji BETA, mimo to nie ma żadnych problemów.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

mam trochę inną kartę DWL-650+, ale z tego co wiem to jest podobna do Twojej i z nią kompatybilna.

piątek, godz. 18:00.

wyjazd jest organizowany przez studentów WSA na bawełnie, organizują wyjazd na meczy prz okazji pielgrzymki rowerowej nad morze.
albo jak komus lepiej, organzujemy splyw kajakiem do Gdyni :|

A spróbujcie załatwić świadczenia rodzinne albo dodatek mieszkaniowy! Nie dośc, że trzeba lecieć na Polną (okolice Domu Dziecka), to jeszcze śliczne strome schodki i żadnej pochylni dla wózków !

Polecam sam siebie. Poczekaj do marca aż ukończę kurs instruktorów nauki jazdy. Obiecuję zdanie egzaminu za pierwszym razem. Będziemy w kontakcie:)

A zdecydowanie kogo nie polecacie ? Krzsiek a z Tobą rzeczywiście będę w kontakcie jeżeli mi zrobisz prawko :D:D:D

A od Was z pracy wszyscy piszą na tym forum?
Może stąd zbieżnośc poglądów w niektórych tematach?

Mam w Śledziowie kilku znajomych i wiem od nich że zaliczanie do nich Tołwińskiego uważają za obraźliwe to jego chore ambicje bo im od tego i tak nic nie przybędzie
_____________________________-

buhahahahaa, i to sie wlasnie nazywa zasieg ogolnokrajowy, jestemy wszedzie!!! nawet tam gdzie nas nie chca!!! buhahhaha

Popieram Was w 100%. Nie może być tak, że wszystko co się udało w naszym mieście jest od razu zabierane przez Białystok. Tamtejsi politycy i samorządowcy chcąc ukryć swój brak kompetencji oraz rażące błędy, próbują okraść Łomżę.
Tołwiński by przekonać do swojej decyzji, w sposób obrzydliwy wykorzystuje tragedię, jaka rozegrała się niedawno pod Jeżewem. Nie pierwszy raz tragedia dzieci, które zginęły wtedy, jest przywoływana przez białostoczan. Tak samo było, gdy Kurylczyk powiedział, że protesty przeciw budowie Via Baltici przez Białystok, przyczyniły się do wypadku autokaru.

Tym problemem powinni się zająć nasi posłowie: Jarota i Kułakowski. Do roboty panowie bo za 4 lata nikt na Was nie zagłosuje.

Poczytaj regulamin.

o qźwa. A co ona na tej masce robiła ??? Nie zerknąłem na Maćka fotkę dokładnie, myślałem, że chce jakieś autko sprzedać...

Myślałem, że to typowanie dla zabawy. Ja w każdym razie bawię się dobrze i jestem zaskoczony wynikami :-)

Oby tak dalej na wiosnę i oby ŁKS miał gdzie grać w II lidze. Tak trzymać !

Artur

Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?

No tak wszystkiemu winni są tylko uczniowie,a nauczycieli i ich zachowania to się niewidzi.Niech jedej z drugim wręczy dziecku do szkoły dyktafon to wtedy dopiero się dowie jak postępują nauczyciele!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org