poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyniacy najlepsi w euroquizie.

Czy w Łomży jest jakiś sklep całodobowy? Nie chodzi mi o te "sklepy" na stacjach benzynowych, ale normalne "spożywczaki".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyniacy najlepsi w euroquizie.

panie Tadeuszu dla Pana jest to temat zastępczy ale nie dla tych zadyszanych emerytów pędzących potem do ratusza z którymi wysiadałem z autobusu linii nr 8,
kiedyś przystanek stał przed ratuszem i nikomu to nie przeszkadzało, teraz natomiast niektórzy twierdzą , że to niemożliwe!
nie rozumiem uporu prezydentów, zwłaszcza , że na zapleczu mają parking, obecnie utwardzony - kiedyś jak było tam błotko mogli obawiac się, że pobrudzą swoje drogie garnitury,
władza poza tym, że powinna być sprawna powinna być i dyskretna bez obnoszenia się ze swoimi przywilejami [jeśli takowe posiada],

do Sławka: przytacza pan jedno z zachowań pana TZ, dodam tylko, że był nauczycielem i nawet potem jak pracował w innych firmach pozostał mu nawyk traktowania niektórych jak uczniów, zwłaszcza tych których sam nie przyjął do pracy :)))) a odziedziczył w spadku wraz z przejmowaniem władzy w kolejnych firmach,

pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org