Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzięki za sprzeciw traktatowi. |
MrS: Google Cache Twoim przyjacielem ;) http://216.239.59.104/search?q=cache:GNIyu9KaF-UJ:blog.mportal.pl/ptysiu91.hwdp/index.php+ptysiu91&hl=pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzięki za sprzeciw traktatowi. |
hahaha rośmieszył mnie ten blog o ptysiu ... niech on tylko wejdzie no taki burak będzie że wstyd pokazywać się ;-) --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
Nie, ale ich właścicieli zapewne. ;) hehe. :)
|
|
Oby tylko pogoda dopisała... i mi akumulator nie wyciekł do końca :>
|
|
Spiero - hehehe..."tanie dziadostwo". A po ile te twoje drogie - tyskie piwo jest?? Zapewne po 15 zł - co? Różnica w pubach to zapewne 0,50 zł od szklanki. No masz - toć ty spiero bogacz jesteś i strasznie rozrzutny! Pewnie stać cię czasami nawet na dwa "te drogie". Qrde, jacy to ludzie teraz na poziomie, fiu, fiu. Sami jesteście żałośni. Napisałem wyżej: cyt: " Nikomu nie proponuję zmiany smaku jego ukochanego piwa. Nie usiłujmy tylko pić kierując się modą czy wszędobylską reklamą. Nasze - łomżyńskie jest naprawdę smaczne !! Polecam. To od razu co niektórzy piszą na temat tej właśnie reklamy. Powiem Ci szamac jak się reklamuje łomżyński Browar. Jego nazwa jest naniesiona na koszulki piłkarzy łomżyńskiego klubu. Nie podoba ci się ten sposób reklamy i pieniędzy wydawany przez tą firmę na nasz klub??? Wszyscy chcielibyście mieć II ligę, świetnych piłkarzy, nowy stadion. Lokalnego sponsora macie za przeproszeniem w d*pie. Jeżeli nie chcecie być razem z nim, to nie bądźcie przynajmniej na przeciw !Czy myślicie, że klub jest utrzymywany za te Wasze nędzne grosiaki wpłacane przy kasie?
|
|
|
Popieram. Nikt nie jest bohaterem (głównym lub drugoplanowym) tylu tematów na tej stronie, co Ptysiu. Czasem może przesadza, ale w tym też bywa zabawny. Chociaż w sposób niezamierzony. Ptyś stał się maskotką tego forum i jako taki jest pod ochroną jak każdy znak firmowy.
|
|
to tylko sparing,niewiem czym sie podniecac....
|
|
ja tam pije tylko produkty naszego browaru,są naprawde dobre i nie drogie, Mozemy tutaj pisać w jakich odleglych miejscach widzieliscie produkty(nie liczac hipiermarketow) lub reklamy naszego browaru. Ja widzialem jakas wieksza reklame na trasie do Torunia,miejscowosci nie pamietam.
|
|
""so sledzji so to da mnie dwóch"""!!!!!! niech bialystok lepiej zajmie sie soba a od lomzy wara!!!!! po raz kolejny mamy przyklad ze lomza bedzie traktowana jako robol bialegostoku, jednym slowem ciekawe jaki jest powod tego zamiary, czyzby karetki byly w sledziowie zjezdzone??
|
|
A jeśli będę mógł, to dzisiaj przyjdę przed budynek. O godz. 12 ma się rozpocząć akcja protestacyjna pracowników.
|
|
HAHAHA ale jaja !! Full Wypas ten ostatni :)
|
|
Dzięki Ptysiu :P Ty to jednak jesteś.
|
|
Ja bym wolal zeby taksowkarze sobie smaochody pozmianiali na jakies lepsze, wkurzamnie jak musze jechac jakims polonezem albo beczka. powinni wycofac wszytskie stare taksowki a wszystkie powinny miec nie mniej niz 5 lat zeby jakis komfort byl.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |