piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Tylko idiota może napisać że na Chrzanowskiego będą głosować idioci. W ten sposób gość obraża ponad 60% mieszkańców

No widzisz A.N.N.A :):)
I już znalazł się amator na zakazane jabłuszko :):)

Wysłałam ostatnio e-mail Prezydentowi z opinią.
Poniższy screen pokazuje, że on nawet tych wiadomości nie czyta i ma w d.... zdanie mieszkańców bo i tak robi co chce ...To kpina z wyborców!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tylko idiota może napisać że na Chrzanowskiego będą głosować idioci. W ten sposób gość obraża ponad 60% mieszkańców

Andy C
mogliby jeszcze zaczac umilac czas poprzez puszczanie muzyki z radia,zeby "zabic" zdenerwowanie ludzi, ktorzy oczekuja tam pracy.
a jak pieknie zachecaja w naszym radiu lomzynskim do szkolen na ... uwaga...wozki widlowe.hehe. kob by sie usmial.

A ja chodzę od początku działalności i przyznam, że czasami woda jest chłodna, ale po serii ćwiczeń /chodzę na aquareobik/ jest w sam raz. Obsługa jest bardzo miła, może dlatego, że zamiast robić zapyziałe minki pt" robię łachę, płacę i wszyscy mają nade mną skakać" - witam się grzecznie, z uśmiechem, tak jak sama chciałabym być traktowana. A woda w prysznicach - czy jak się pluszczecie pod prysznicem w domu, to od razu leci gorąca woda? Przecież ta zimna musi "zlecieć". A na ratowników nie patrzę, bo przychodzę poćwiczyć, a nie paradować jak na wybiegu.

Thomas,co do jednej kwestii zgadzam się w 100%.Bez pracy nie ma efektów.Nigdzie nie napisałem,że to samo przyjdzie.Z tymi rękawami to się zgadza.Jeśli mówicie o piramidach,zastanów się w jakim kontekście to mówisz i wielu innych. Siedzą na etacie, w największej piramidzie, i krytykują innych, którzy wzięli los we własne ręce i robią coś dla siebie. Oczywiście nie potępiam tych ludzi, bo na życie jakoś trzeba zarobić,ale proszę nie osadzać kogoś kto chce od życia więcej tylko dlatego ,że znalazł inny, czasami trudniejszy sposób na życie. W wielu przypadkach jest to czysta zazdrość, bo mu się udało, a mi nie.Jest na to fajny dowcip, ale nie będę go tu przytaczał. Co do prezentacji,przekazu informacji, pewnie ,że nie trzeba wierzyć.Trzeba zastosować i sprawdzić, a potem można się wypowiadać.Żaden biznes poważny nie jest łatwy, łatwe pieniądze często prowadzą do "letniska z prostymi witrażami w oknach" :).
Słuszna uwaga, nie ma biznesu bez inwestycji. Ja nie pobieram żadnego depozytu, nikt mi nic nie płaci chcąc nawiązać współpracę.
Powiem tak, jest to tak proste ,że aż trudne, bo dla przeciętnego Polaka nie może być 2+2=4 tylko 2+((5-3)/2))+1=4 , jeśli rozumiesz co mam na myśli.
To jest również szansa dla bezrobotnych, ale kreatywnych i gotowych do działania, a nie uczepionych do woza i ciągnących się aż spadną.
Jaki jest wkład początkowy? I tu nie uwierzysz. Nie 15 000, nie 5000 nawet nie 1000, bo aż ....30zł lub 136 zł. Powiesz, może że bezrobotny nawet 30 zł nie zainwestuje. To już jego problem, ale to będzie ten u waza. Ten drugi jeśli zobaczy w czym rzecz i to zrozumie, to pożyczy i bardzo szybko może oddać. Zauważ,że wielu bezrobotnych te 30 czy nawet 136 puszcza z dymem i jest ok. Nie ma tu miejsca na pieszczoty.

Ok. Rozgadałem się. Jedna jeszcze rzecz. Nikt mi nie wpoił tych mądrości, bo osobiście wraz z kolegą z Wiednia ,po długich analizach, przygotowaliśmy, wydaje mi się optymalny program, który można dowolnie modyfikować.
To tyle. Poważnie zainteresowanych zapraszam na prezentację.

http://jaizdrowie.pl/spotkaniebiznesowe/

heheheh a bylo juz tam jakies wesele ze tyle pochlebnych opini juz dostal dworek?? :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org