Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TW "Grey" wyróżniony |
A kiedy ten mecz? --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TW "Grey" wyróżniony |
ja bym wpadł
|
|
ja myślę że to dobry pomysł :) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Fotki są fajne moge zapodać całą płytke tylko krata!!!!!!!!!! --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
Czy ktoś zauważył szlabanik przy Urzędzie ul Nowa.Zastanawiam się po co on jest .Co prawda jest parking z drugiej strony ale strome i wysokie schody nie pozwolą osobie niepełnosprawnej dostać się do urzędu ,ale zaparkowanie samochodu przez pracownikow jest istotniejsze od petentów.Naprawde jakiś "Baranek Boży" mówiąc ładnie wymyslił taki idiotyzm.Ale to jest standart bo tak samo jest z wejsciem do ratusza od frontu szerokie drzwi a wejscie dla inwalidy od tyłu przez drzwi mające mniej niż 90cm gratulacje dla pomysłodawcy szlabanu egoizm nie ma granic marek Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Coś maja wartosciowego tam :P --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
Na Nowej nie jest Urząd Miejski tylko chyba Starostwo Powiatowe, więc masz zły tytuł. A tak wogóle to się czepiasz. --- If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.
|
|
Starostwo powiatowe jest przy Szosie Zambrowskiej więc nie mądraluj ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
raver: PWSiP ma rzutniki i dostęp do sieci (i to sporej przepustowości)
|
|
sledzie obsrane;/
|
|
raver: musiałbyś ich pytać... na około 100 osób by się znalazło zapewne (mówię o salach, nie o tym, że to mogę załatwić :)) MrS: D-LINKi odpalić to jest conajmniej 2 dni babrania się, wiem coś o tym (DWL-510 z tego co pamietam odpalałem...) Do dziś nie pamiętam jak to odpaliłem, ale działa.
|
|
jacek: jakieś źródło? I czy przypadkiem nie Ołaniecki?
|
|
A co jest na tym zdjęciu?:)
|
|
Tyskie jest OK, sam do niedawna często je piłem. Do niedawna, bo potem pojawił się naprawdę dobry export. Ale co ludzie widzą w żubrze? Nie mam pojęcia. Mają zaj... reklamy, ale wybitnie nędzne piwo...
|
|
poprostu_ja popieram to co napisalas.Sam u tego starszego pana sie uczylem i zdalem za pierwszym razem.Zreszto mało kto nie zdaje ;) Polecam!!! Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
a czemu twierdzisz ze odejda do nowego MPT??? jest wiele innych korporacji do ktorych mogli by przejsc a jakos tego nie robia, a z tego co sie orientuje to macie jakos malo chetnych???
|
|
A to se pogadali panowie...:D
|
|
Burza nad hipermaketami PAP 00:05 Znów rozgorzała dyskusja dotycząca hipermarketów: czy powinny powstawać nowe? Zagrażają małym sklepom czy nie? Mają być otwarte 11 listopada, czy też handlowcy powinni uszanować narodowe święto? - pisze "Express Ilustrowany". W Łodzi sa 34 hipermarkety. Wkrótce powstanie kolejny: Manufaktura o powierzchni 90 tys. m kw., co stanowi niemal 20% całej powierzchni handlowej w mieście. I na tym koniec. Nie ma już miejsca na sklepy o powierzchni powyżej 2 tys. m kw. - mówi Marek Michalik, wiceprezydent Łodzi. Jeśli wyjaśni się sytuacja prawna terenu przy Strykowskiej i Opolskiej, powstanie tam jeszcze "Ikea". Nie mamy nic przeciwko hipermarketom na obrzeżach, ale na terenie miasta więcej już nie będzie. Polityka jest jasna. Dużym sklepom jesteśmy przeciwni. Powodują upadek mniejszych, a chcemy rozwoju małej i średniej przedsiębiorczości. W tej chwili do magistratu wpływa szereg wniosków dotyczących utworzenia mniejszych marketów, o powierzchni... 1950 metrów kw. W tej sprawie prezydent przyjął zasadę, że opinię wydają łódzcy kupcy. To oni decydują o rozwoju handlu - dodaje Marek Michalik, który jednocześnie zapowiedział, że 11 listopada zakupów nie będzie robił. (PAP)
|
|
My- pracownicy Pogotowia Ratunkowego w Łomży zwracamy sie z prośbą do mieszkańców Łomży i całego byłego województwa łomzyńskiego o poparcie naszego protestu przeciw połaczeniu naszej stacji i stacji Pogotowia w Suwałkach z Pogotwiem w Białymstoku. Połaczenie takie nie wpłynie na poprawę funkcjonowania systemu ratownictwa w naszym województwie. Wiele osób może stracić pracę, a firma nasza może zostać "ograbiona" z nowoczesnego sprzętu jaki posiada. Niniejszym apelujemy o poparcie! Prosimy o komentarze, pomysły i dowody wsparcia. Dziękujemy. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
W całej rozciągłości popieram działania pracowników WSPR w Łomży. Panie Tołwiński! Zajmuj się pan lepiej swoimi kresowiakami z Siemiatycz i odczep się pan od Łomży. Przestań pan myśleć tylko o interesie własnym i swojego otoczenia i nie psuj tego, co jest dobre. Z niepoważaniem: Robert Świderski
|
|
Panowie i panie z naszego pogotowia jestem z wami, jak i zapewne cala łomza nie dajmy sie nie dajmy rozkrasc tego co jest zasluga naszego pogotowia, jeszcze raz mamy przyklad tego ze to co lomza ma dobre to trzeba rozkrasc byc moze chodzi tu sprzet, szczerze chyba bardziej nowoczesny niz maja "śledzie" a moze przy zmianie władzy szukaja miesjc pracy coo? tak nie bedzie nasi poslowie do robotyy!!!!!
|
|
NIE WIERZCIE MOI DRODZY W TE BZDURY TOŁWIŃSKIEGO ZE DECYZJA TA JEST PODYKTOWANA ZMIANA ORGANIZACJI PRACY NA LEPSZE. BRINMY POGOTOWIA BO TO WYROK DLA NASZYCH NAJBLIZSZYCH. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Popieram słuszny protest pracowników łomżyńskiego pogotowia. Posługiwanie się tragedią dzieci jako argumentem do przeprowadzenia reorganizacji jest ohydne, obrzydliwe i nieetyczne. Zostawcie też dyrektora WSPR, niech dalej pracuje w spokoju dla dobra mieszkańców Łomzy i zespołu ludzi z pogotowia.
|
|
Nie mam wątpliwości, że panu Tołwińskiemu chodzi o kilka stołków dla swoich ludzi spod znaku czerwonej flagi. Niestety, chce to załatwić kosztem Łomży, bo połączenie stacji pogotowia wcale nie oznacza: 1. Poprawy skuteczności działania łomżyńskiej stacji pogotowia, białostockiej też nie 2. Obniżenia kosztów funkcjonowania i zwiększenia zysków, bo w Białymstoku ich nie ma a w Łomży są 3. Poprawy jakości usług pogotowia, bo jak na razie to łomżyńskie pogotowie działa lepiej i jest dochodowe, a podłączyć chcą lepszego do gorszego 4. Poprawy ekonomii w Białostockiej stacji, bo przecież łomżyńskie zyski nie pokryją białostockich strat. Oznacza za to: 1. Pogorszenie skuteczności działania pogotowia w Łomży bez widocznych skutków dla Białegostoku 2. Zwiększenie kosztów, bo mimo zredukowania kosztów zarządu, sterowanie stacją na odległość tylko podniesie koszty 3. Pogorszenie jakości usług, bo zarządzanie będdzie bardziej niemrawe z racji odległości 4. Przesunięcie etatów z Łomży do Białegostoku, co jest tendencją trwałą od 1 stycznia 1999r, bo przecież etatów nie ubędzie 5. Zabieranie co lepszego sprzętu z Łomży do Białegostoku, tak jak to się dzieje w służbie zdrowia Reasumując - poza etatami - zysk dla Białegostoku żaden, a straty dla Łomży ogromne. Nie poruszam tu szkody dla pacjentów pogotowia, bo na tym się nie znam, ale w pożytek dla nich szczerze wątpię. Panie Marszałku, niech więc Pan sobie daruje, bo i tak ci kolesie, którym Pan załatwi w ten sposób robotę i tak Pana wykiwają przy najbliższej okazji. Tak to już jest w polityce.
|
|
Najlepjej kupic Balon wypelniony helem a butli to ty chyba niedostaniesz nigdzie w Łomży. Kokosz
|
|
Dopiero teraz kliknąłem na baner na górze strony. W związku z tym apel do każdego, kto prowadzi stronę internetową: wstawcie go u siebie na stronie, niech jak najwięcej maili z poparciem zostanie wysłanych. Z doświadczenia wiem, że takie akcje bywają skuteczne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |