piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zdenerwowany Donald. Akcja antyunijna Młodzieży Wszechpolskiej w Koszalinie.

mimo ustawienia radarów sytuacja niewiele się zmieniła
w szybkiej jeździe po miejskich drogach przodują:
- motocykliści [ostatnio jeden wyprzedzał mnie jadąc na tylnym kole!]
- goście w tuningowanych autach
- dresiarze w bawarskich autach
a policja łapie chłopków co przyjechali na targ pohandlować ziemniaczkami :-)

Bratniak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zdenerwowany Donald. Akcja antyunijna Młodzieży Wszechpolskiej w Koszalinie.

Nie sądzę (ba! nigdy nie sądziłem), że otacza mnie "plebs", a Szacowne Grono Forumniaków, wśród których są i tacy, którzy nierozważnie ferują wyroki (Krzysztofie).

Ale My, Nasi Jedyni Pisarze i Nasi Tani Senatorowie, jesteśmy wyrozumiali dla Naszych Czytelników i Wyborców (z nadzieją, że i Oni potrafią być tacy nie tylko dla Nas).

Ach, Kef, może zaprosiłbys i Twojego Banitę na miskę strawy z obcojęzyczną nazwą...?

MRD

Re: Zdenerwowany Donald. Akcja antyunijna Młodzieży Wszechpolskiej w Koszalinie.

Niezaleznosci? a od lomza.info nie jest niezalezne to radio? :))

Bratniak pizda bez honoru, miałeś nie pisać już

MRD

W końcu odważyłeś się na użycie w swoich wypowiedziach sformułowań zrozumiałych dla "plebsu". Trzymaj tak dalej a będą z Ciebie ludzie :D Czasami oryginalność nie popłaca - przynajmniej w moim (być może w ocenie innych wypaczonym) pojęciu......

Pozdrawiam

Krzysztof

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org