Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdenerwowany Donald. Akcja antyunijna Młodzieży Wszechpolskiej w Koszalinie. |
mimo ustawienia radarów sytuacja niewiele się zmieniła w szybkiej jeździe po miejskich drogach przodują: - motocykliści [ostatnio jeden wyprzedzał mnie jadąc na tylnym kole!] - goście w tuningowanych autach - dresiarze w bawarskich autach a policja łapie chłopków co przyjechali na targ pohandlować ziemniaczkami :-) Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdenerwowany Donald. Akcja antyunijna Młodzieży Wszechpolskiej w Koszalinie. |
Nie sądzę (ba! nigdy nie sądziłem), że otacza mnie "plebs", a Szacowne Grono Forumniaków, wśród których są i tacy, którzy nierozważnie ferują wyroki (Krzysztofie). Ale My, Nasi Jedyni Pisarze i Nasi Tani Senatorowie, jesteśmy wyrozumiali dla Naszych Czytelników i Wyborców (z nadzieją, że i Oni potrafią być tacy nie tylko dla Nas). Ach, Kef, może zaprosiłbys i Twojego Banitę na miskę strawy z obcojęzyczną nazwą...? MRD
|
|
Re: Zdenerwowany Donald. Akcja antyunijna Młodzieży Wszechpolskiej w Koszalinie. |
Niezaleznosci? a od lomza.info nie jest niezalezne to radio? :))
|
|
Bratniak pizda bez honoru, miałeś nie pisać już |
MRD W końcu odważyłeś się na użycie w swoich wypowiedziach sformułowań zrozumiałych dla "plebsu". Trzymaj tak dalej a będą z Ciebie ludzie :D Czasami oryginalność nie popłaca - przynajmniej w moim (być może w ocenie innych wypaczonym) pojęciu...... Pozdrawiam Krzysztof
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |