Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Młodzi politycy. |
Trzeba próbować przez proxy.... Jaycop podaj skad czerpiesz nazwy serw. proxy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Młodzi politycy. |
Żeby dobrze działało otoczenie sieciowe, to musisz mieć skonfigurowane loguj do grupy roboczej INTROLAN. Jeżeli masz wpisaną inną grupę roboczą, to mogą być problemy ,ale nie zawsze.
|
|
Oki, nikt niczego nie udowodni. Ale czy pamiętacie wrażenia po meczu Szwecja - Łotwa w ostatniej kolejce? No pewnie, że sami bylismy sobie winni, ale to jest sport i nie powinno być tak - moim zdaniem - jak było pomiędzy Danią i Szwecją. Tak, czy inaczej - Czesi pokazali wczoraj, o co chodzi w tym sporcie. A ja nie kibicuję już skandynawom - za bardzo okazali się zniewieściali. Pozdrowienia.
|
|
takie pytanie do DJ_Jazda... czemu JAZDA :) ? dillinja występuje w puszczy polakom gratulujemy ekwadoru
|
|
Rzeczywiście czerwona nitka drogi uzupełniającej autostrady nie przebiega przez Białystok. Może jest to zwiastun dobrej wieści i droga ta wpłynie ożywiająco na rozwój naszych terenów.
|
|
jaycop ....to nie wszystko.... ...bo kiedyś wszystkie posty wpadały z 4lanu przez ich proxy lomza.4lan.pl ...i jak by php tego nie obrabiał to bloku nie wyciągnie..... a teraz....? pupka.... :) Zbych
|
|
ale przyjdzie cos nowego moze lebszego :D
|
|
Wchodźcie przez w3cache.tpnet.pl:8080 i nie będzie widać waszego hosta, tylko gołe *.tpnet.pl ;-) Zbych
|
|
DaSto, Alez skad takie stwierdzenie: "bo Polakow nie bylo tam wcale ..." ? Czy nie jest to troche 'presumptuous' (czyli taki male zarozumialstwo) z Twojej strony? Przeciez nie miales chyba dostepu to jakiejs listy obecnosci, czy cos w tym rodzaju. Otoz takie concerty w okresie letnim sa bardzo popularne w calych Stanach i np. w Nowojorskim Central Park, czy na Bostonskim Oval so to concerty czesto bezplatne albo b. tanie i takze o roznych charakterach, np. 'rock', jazz, concerty Filharmonii, czy tez muzyki operowej. Tu w New Jersey mieszkam wlasnie w poblizu Garden State Arts Center, osrodka identycznego to tego w Chicago, i wierz mi ze na tych koncertach czesto mozna spotkac mnostwo rodakow, tak tych z 'grubych ryb' jak i tych z cienszych, latwo poznajac ich nie tylko zasluchujac ojczystego jezyka, ale tez, ze tak sie wyraze, 'po mordach'. Pozdrawiam, wychu
|
|
Albo jestem bleszczaty na oko, albo wcięło rozkład łomżyńskiego MPK.
|
|
Ktos sie nie bał i ...... (ukradł)
|
|
Pingwin 857,2 dalej nie mam sumienia...
|
|
, a policja jak to gdzie, gnębi łomżyniaków w Łomży ;) co do kierowców, no cóż,, w w-wa się jeździ pomieśćcie 120 to oni poza miastem jeżdżą jeszcze szybciej i tak wychodzi......
|
|
Cała nasza sieć drogowa. Przybyło samochodów, a drogi ani szersze, ani szybsze. Może poprostu po 150km jazdy z wawy faceta szlak trafia, że tak długo. Traci nerwy, traci głowę, i nie myśli o tych dzieciach z naprzeciwka. A powinien się był zatrzymać w Łomży czy to w Baranowskim , McDonaldsie czy na rynku. Wypić kawę odstresować się. Hm może pomysł dla promocji Łomży. "Nie zmienisz dróg. Dojedź szczęśliwie na Mazury. Odpocznij. Łomża daje odpoczynek. " Oczywiście hasło wymaga dopracowania. Przynajmniej będą wiedzieli dlaczego warto się w Łomży zatrzymać.
|
|
|
http://www.gazetapomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/TORUN/40714002
|
|
Czarna mafia
|
|
odpowiadajcie................
|
|
Ciesze się, że ul. Farna nabiera charakteru deptaka miejskiego. Mam jednak poważne obawy, czy zatosowane tam kostki granitowe nie staną się przekleństwem dla wszystkich, którzy beda tam chcieli spacerować. Już obecnie wielu starszych ludzi omija tę ulice, gdyż na jej nierównościach odczuwają każdy odcisk. Wyobrażam sobie panie na szpilkach na tym szlaku tortur. Wiele podróżowałem i widziałem mnóstwo uroczych deptaków i placów w róznych miastach. Nigdzie jednak nie spotkałem tak nierównej i uciążliwej dla pieszych nawierzchni. Obawiam sie, że zamiast przyciągać gości do naszego miasta, stanie się ona kolejnym powodem pośmiewiska. Chciałby bardzo się mylić i z góry przepraszam, jeśli większość Was myśli inaczej. Uważam jednak, że warto się w tej sprawie wypowiedzieć, póki nie jest za późno. Zachęcam do wypowiedzi i pozdrawiam.
|
|
W TAKA POGODE NAJLEPIEJ ZAPALIC BLANTA I POSLUCHAC MILIARDOW KROPEL UDERZAJACYCH O ZIEMIE WIELKIE POZDRO
|
|
No ludzie piszcie piszcie nie uwazacie ze nic tak humoru nie poprawia jak wypowiedziec sie na temat szkoly jezykowej przy porannej kawie? :D
|
|
Kilka uwag... Hmm... ja mam ich więcej Czy nie widzieliście "syfu" pod nogami? Zero sprzątania... powinni być ludzie którzy na bierząco chociaż trochę by sprzątali. Wiem że potem będzie czystko ale tak się nie robi. Kolejną sprawą były fajerwerki.. niby ładne ale powinny być puszczane z kilku stron. Pozatym ok.. acha.... no wlasnie ze nie bylo policji... a i ochrona w tlumie by sie przydala. Pozdrawiam
|
|
Etam mi było przynajmniej ciepło a i złapało się za tyłki parę kobiet hre hre hre :P
|
|
Czy słyszeliście już "dobrą wiadomość" o koncercie Ich Troje w naszym mieście 28 sierpnia jeśli nie to odsyłam na stronę http://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=12474
|
|
**** !!!! Tylko "ich" jeszcze brakuje :/
|
|
Człek ów jest na tyle cwany, że użyje w tym celu...katany! wyklepanej o poranku na pewnym łomżyńskim ganku... :) Marcin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |