Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo taki powinien być dziennikarz |
o jakie pieski chodzi?hehehhe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo taki powinien być dziennikarz |
To jutro Cie w kadrach poinformuja co dalej :) Albo przeczytaj cale forum :)
|
|
plan na pwsiip wstawiaja dzien przed rozpoczeciem nauki...
|
|
Tyle dni, tyle lat obok siebie, Tyle razy była pomoc w potrzebie Wir wydarzeń wszystko było luks, Nigdy nie wiesz gdzie czai się sztruks. Masz mózg, masz serce, masz werwę, Ale masz też ręce pazerne Pomyślałeś – ‘przyjaźń poświęcę, za tę cenę będę miał więcej’. Wiesz, ja do tego mam proste podejście, A Ty jeszcze krytykujesz mnie na mieście. Po co było deklarować konkretnie? Prawdziwi robią to bezszelestnie. Byłeś tym, co gloryfikował przyjaźń, Nawet ZIP Skład tyle o tym nie nawijał. Klimat sprzyjał, zarobkowa ekipa jest zdrowa, Mógłbyś więc perorować. Po co hasła i wszystkie te słowa? Lepiej w ciszy lojalności dochować. Czy to strach, czy zawiści choroba? Trudno się dziś we wszystkim zorientować. Może powinienem ci podziękować, Bo pokazałeś mi prawdziwy obraz. Zawiodłeś – co tu świrować, Cóż, nigdy nie wiesz gdzie czai się sztruks
|
|
to zależy czy sam, czy para. Ja zawsze daje tyle żeby chociaż za mnie i za partnerkę (koszt sali) się zwrócił. Uważam, że kopertę należy podpisać jeśli ktoś nie podpisuje lub nie chce podpisać to najnormalniej w świecie świadczy, że wstydzi się, że tyle daje..... przy obecnych stawkach za osobę to można uznać że 300zł za parę to naprawdę skromne minimum. Ja wolę nie iść wcale na wesele i nie dać. Niż włożyć do koperty 50 zł lub pocięte gazety brak honoru, godność, obycia.... Świadkowie to w ogóle nie powinni dawać prezentu (i tak się wykosztują na stroje, dodatki, stres itd ale jest tak że dają ...co jest bezsensu bo nie bawią się pełną parą), rodzice chrzestni to min 1000 zł tak mi się obiło. Ale wszystko to kwestia rodziny zarobków i samego poczucia. Skoro wiemy, że jest wesele to możemy wcześniej odłożyć na prezent (zaprasza się dużo wcześniej więc jest czas), raczej z dnia na dzień nikt nikogo nie zaprasza, jeśli tak jest to chyba też brak szacunku (łatanie dziury) więc i nie powinno się iść na takie łapu capu...
|
|
Ze stali - pan Serafiński 602 457 983
|
|
Co się znowu dzieje z orange? nie mozna sie nigdzie dodzwonić, tel gubi zasięg, smsy dochodzą z opóźnieniem..... brak słów
|
|
sami materjalisci heheheheeeee
|
|
dzięki za info, uciekł mi, poszłam tam i był hah
|
|
Do robciu. Nie każdy ma od holery kasy, nie zaprosisz wszyscy się obrażą. W Polsce obowiązuje zasada, postaw się a zastaw się. Nawet jak nie masz kasy to na kredyt.
|
|
/......................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |