Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Suski o Kaczyńskim: Ma dokonania większe od Piłsudskiego |
Ja również wysyłałem smsy na moją kandydatkę, niestety nie przeszła, zresztą nie miała dużych szans :-) Ale nie wiem, skąd wziąłeś datę 23.09, bo w tej gazecie jasno pisało że sms należy wysyłać do 17 września do godz. 24.00, więc chyba nie czytasz tej gazety.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Suski o Kaczyńskim: Ma dokonania większe od Piłsudskiego |
Jasminum może przeoczyłem rzeczywiście datę do której można było wysyłać ale przykładowo wysyłałem sms 22 , 23 września i wtedy dostawałem sms: dziękujemy za oddanie głosu, twój głos został przyjęty. Ale mimo wszystko niech pokarzą jak rozłożyły się głosy
|
|
Śledziłam konkurs Kontaktów, bo ktoś z mojej rodziny brał udział, więc mogę się wypowiedzieć w tej kwestii :-) Jasno i wyraźnie w każdym wydaniu gazety podane były terminy głosowania, a założyciel tematu chyba jest rozgoryczony, że jego kandydatka nie wygrała i rzuca przykrymi oskarżeniami lub nie czyta ze zrozumieniem i stąd takie problemy Sms kosztował 2,46 zł, więc faktycznie wysysanie kosmicznych sum haha
|
|
do żłobka oddaj za 220zł miesięcznie, a przynajmniej wiesz, że nie ogląda przez 8h tv
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |