Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sld w łomży jeszcze jest? |
Dzięki za pomoc :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sld w łomży jeszcze jest? |
Polać przedmówcy! :)
|
|
Jak co robić ? Np. www.geocaching.pl Można w pojedynkę, parami i całymi rodzinami. Pogoda piękna, więc... rudy błazen z druhem
|
|
Sądząc po Twoich słowach duvall jesteś chyba jakoś związany z przybytkiem w NowymGrodzie. Skoro taki gwałtowny atak na uczciwą opinię... urbi et orbi !
|
|
Wszystko ma swoje plusy i minusy.. W chojnach np może się nie podobać że zamawienia składa się przy barze i że sporo much tam lata... W retro krzesła i niektóre fotele stoją niestabilne W baranie podają chłodne zupy bardzo często, drogo i nieadekwatnie smacznie W 4 porach zamiast sosów są oliwy i oprócz win nie ma alkoholi W wiszących nie byłem jeszcze ALe myślę że każda ma jakies plusy i niektóre potrawy mogą tak smakować że klienci będą wpadać na swoje ulubione
|
|
No czekaj ,niech ja tylko się z ojcem spotkam .
|
|
Autor: oszukana przez la paris (---.core.ynet.pl) Data: 25-09-11 09:35 Jestem dorosłą osobą i nie bawię się w takie rzeczy. Chciałam napisać co mnie spotkało, żeby ostrzec inne dziewczyny i to wszystko. Nie wiem jak ktoś się podszył pod mój nick bo się na tym nie znam i nie będę się tu z Tobą sprzeczać na ten temat, bo nie o to mi chodziło. Nie pisałam tamtych postów, które nie są z ynetu i to wszystko co mam Ci do powiedzenia. Jeżeli masz z tym problem to trudno. To wszystko. A ja ledwo skończyłem podstawówkę:( tyle wydałaś na suknie ślubną a nie stać Cie na dobrego prawnika hehehe..
|
|
Meg, nie spotkałem się w tych jak to określasz "porządnych restauracjach" 40 minut. 30 minut i owszem, ale zawsze potem kelnerki przepraszały za długi okres oczekiwania. Nawet w Mikołajkach w sezonie letnim tak długo nie czeka się na posiłek. Zwłaszcza na robionego na bieżąco sandacza grilowanego. Pyyyyyyyycha. :)
|
|
Najprościej i najwygodniej, po prostu zadzwonić do swojego agenta i poprosić o wyjaśnienia. Chyba, że nie ma się swojego agenta, bo ubezpieczylo się w biurze na Szosie Zambrowskiej. No cóż, wtedy pozostaje książeczka do czytania z warunkami albo pytanie na takim forum ;)
|
|
Przykładowo: 1. zajezdnia PKS 2. tereny Biskupa 3. plac za komendą policji
|
|
Kup diata seicento sprting na gaz mało pali i sie nie psuje a jak się zepsuje to jiszt napraw jest śmieszny , kupisz takie za 3-3,5tyś i jeszcze zostanie na.... nowe ciuchy hehe ;-P
|
|
Dreamer a nie lepiej było zjeść bułkę??? Gdzie Ty się na restauracje pakujesz ??? Za co będziesz teraz żył do końca miesiąca ??? Co myślałeś że zapłacisz ja za bułkę a tu rozczarowanie ??? Nie dla psa kiełbasa :-) Jedynie co możesz zrobić teraz to założyć post z krytyką jak jesteś taki mądry i wiesz jak trzeba prowadzić restauracje to zamiast podawania kluczy u mechanika otwórz ją. Żal mi Ciebie nieudaczniku życiowy .....
|
|
czy moze ktos polecic kamerzyste i fotografa na wesele rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |