Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
VIA-Baltica |
hans klos cos mi sie wydaje ze albo kitujesz z deka albo masz juz z 50lat, bo ja oddawalem krew a nigdy nie dawali konserw. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: VIA-Baltica |
pisał dalej aż tu nagle pierd&$^@! prąd go przez klawiature i był spokój bo juz nic nie pisał :) miał nauczke
|
|
A Ptyś biedny, nieświadom niczego czekał...
|
|
czasami czlowiek musi, inaczej sie udusi :D jesli masz namiar na te kurejwy to daj znać ;) we wpizzzdu jego w duuupe zajeeebanaaa maćć upss ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Miło Cię znowu czytać Kazik. Już myślałam, że tu nie zaglądasz, bo ja owszem. Tylko pisać tak jakoś się nie chce, rozmawiać zresztą też. poza tym mam ostatnio problem z czasem - chyba mnie nie lubi, bo ucieka jak diabli. Właśnie przed chwileczką się trochi posprzeczałam z kimś i ze światem, więc pewnikiem czeka mnie bezsenna noc - przynajmniej jakaś jej część. A tematów nowych nie chce mi się wymyślać. Zresztą nic mnie nie nurtuje na tyle bym chciała dzielić się tym z wieloma. No może z wyjątkiem pytania, czemu świat jest taki piękny i taki wredny zarazem? Czemu obok świętych są świnie? Coć w zasadzie nie interesuje mnie odpowiedź na to pytanie, bo jej nie ma (są tylko głupie w rodzaju: bo dobro jest nudne, bo bez złego nie wiemy co to dobro, itp.). A poza tym czytam tego Wańkowicza, co mi kiedyś , Kazik, polecałeś. Pozdrawiam serdecznie - A. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
....a Was, Kamyczki, robaczki nie łaskoczą? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
płatek śniegu...
|
|
Tak Ptysiu zrobimy impreze i Cie powiesimy, bo kiedy czytam Twoje posty to aż scyzoryk z blokady mi w kieszeni wyskakuje !!! ![]() rudy błazen z druhem
|
|
... i tylko wrony zdziwione niecodzienną mnogością istot ludzkich przemierzających nekropolię coraz podrywają się ze swych gniazd z przeraźliwym krrrrraaaa (ków) Pozdrawiam -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
MORAŁ:1.Ptyś już nigdy nie wróci na forum 2.WSzyscy oprócz ptysia byli zadowolenie (fajne opowiadanie wyszło)
|
|
Maciek: 1. Co do pierwszego zdjęcia masz rację. 2. Kto wie co jest na drugim?:)
|
|
też bom chciał, chociaż ja jej nie znoł. A tak to tylko jakijście smentne myśli mnie nachodzą : "przeszła kryska na matyska, czy też inny bursztyn".
|
|
Sęk w tym, że to nie jest tępota umysłu, o nie! I tu nie idzie o ten konkretny przypadek prezydentowej - ona jest tu jedynie przykładem. Niektórym po prostu gwałtownie wzrasta samopoczucie, kiedy mogą ponabijać się z kogoś.. No cóż, kompleksy..:D apostata
|
|
kompleksy ... ? a Ty ich nie masz ?
|
|
Oraz markac kamilo tyku alinka i inni :)
|
|
ludzi <ewentualnie warzywka (buraki)> którzy nie znają się ani troche na filmie prosimy o nie wypowiadanie się w tym wątku, tak tak Hans Klos to uwaga do ciebie Nasza
|
|
Mądry już się popisywał swoją głupotą. Ciekawe czym teraz zaskoczy.
|
|
Klos chce zaistnieć na forum. Dakej ważam, że to kompleks małego ptaszka
|
|
Ja głosuje na swojego brata :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |