sobota, 01 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
VIA-Baltica

hans klos cos mi sie wydaje ze albo kitujesz z deka albo masz juz z 50lat, bo ja oddawalem krew a nigdy nie dawali konserw.

pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: VIA-Baltica

pisał dalej aż tu nagle pierd&$^@! prąd go przez klawiature i był spokój bo juz nic nie pisał :) miał nauczke

A Ptyś biedny, nieświadom niczego czekał...

czasami czlowiek musi, inaczej sie udusi :D

jesli masz namiar na te kurejwy to daj znać ;)

we wpizzzdu jego w duuupe zajeeebanaaa maćć

upss

rudy błazen z druhem

Miło Cię znowu czytać Kazik. Już myślałam, że tu nie zaglądasz, bo ja owszem. Tylko pisać tak jakoś się nie chce, rozmawiać zresztą też. poza tym mam ostatnio problem z czasem - chyba mnie nie lubi, bo ucieka jak diabli. Właśnie przed chwileczką się trochi posprzeczałam z kimś i ze światem, więc pewnikiem czeka mnie bezsenna noc - przynajmniej jakaś jej część. A tematów nowych nie chce mi się wymyślać. Zresztą nic mnie nie nurtuje na tyle bym chciała dzielić się tym z wieloma. No może z wyjątkiem pytania, czemu świat jest taki piękny i taki wredny zarazem? Czemu obok świętych są świnie? Coć w zasadzie nie interesuje mnie odpowiedź na to pytanie, bo jej nie ma (są tylko głupie w rodzaju: bo dobro jest nudne, bo bez złego nie wiemy co to dobro, itp.).
A poza tym czytam tego Wańkowicza, co mi kiedyś , Kazik, polecałeś. Pozdrawiam serdecznie - A.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

....a Was, Kamyczki, robaczki nie łaskoczą?

płatek śniegu...

Tak Ptysiu zrobimy impreze i Cie powiesimy, bo kiedy czytam Twoje posty to aż scyzoryk z blokady mi w kieszeni wyskakuje !!!

rudy błazen z druhem

... i tylko wrony zdziwione niecodzienną mnogością istot ludzkich przemierzających nekropolię coraz podrywają się ze swych gniazd z przeraźliwym krrrrraaaa (ków)

Pozdrawiam

MORAŁ:1.Ptyś już nigdy nie wróci na forum
2.WSzyscy oprócz ptysia byli zadowolenie

(fajne opowiadanie wyszło)

Maciek:
1. Co do pierwszego zdjęcia masz rację.
2. Kto wie co jest na drugim?:)

też bom chciał, chociaż ja jej nie znoł. A tak to tylko jakijście smentne myśli mnie nachodzą : "przeszła kryska na matyska, czy też inny bursztyn".

Sęk w tym, że to nie jest tępota umysłu, o nie!
I tu nie idzie o ten konkretny przypadek prezydentowej - ona jest tu jedynie przykładem.
Niektórym po prostu gwałtownie wzrasta samopoczucie, kiedy mogą ponabijać się z kogoś.. No cóż, kompleksy..:D

apostata

kompleksy ... ? a Ty ich nie masz ?

Oraz markac kamilo tyku alinka i inni :)

ludzi <ewentualnie warzywka (buraki)> którzy nie znają się ani troche na filmie prosimy o nie wypowiadanie się w tym wątku, tak tak Hans Klos to uwaga do ciebie

Nasza

Mądry już się popisywał swoją głupotą.
Ciekawe czym teraz zaskoczy.

Klos chce zaistnieć na forum. Dakej ważam, że to kompleks małego ptaszka

Ja głosuje na swojego brata :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org