Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
życzę panu Chrzanowskiemu reelekcji...... the bigger they are, the harder they fall. |
MIEJSCE 244 | LICZBA GŁOSÓW 7000 Wielka okrągła liczba - będziemy świętować?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: życzę panu Chrzanowskiemu reelekcji...... the bigger they are, the harder they fall. |
Rzeczywiście smród jest nie do zniesienia ja wspólczuję tym ludziom, którzy mieszkają w okolicach pepeesu :(
|
|
Re: życzę panu Chrzanowskiemu reelekcji...... the bigger they are, the harder they fall. |
Jola a dlaczego się rozstaliści jeśli jesteś taka ok
|
|
http://studioskorpion.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=614%3Adniurodywzaku&catid=34%3Awydarzenia&Itemid=28 Znalazłam właśnie reportaż z tej impezy, fajnie to wygląda :) Żak się postaral... zobaczymy co wymyślą w ten piątek :)
|
|
Proponuje pozew zbiorowy. potrzeba tylko jakiegoś społecznika, który zbierze podpisy i zaniesie je do odpowednich organów.
|
|
Witam proponuję zgłaszać do Straży Miejskiej Tak przy okazji usiłowałem wczoraj zgłosić zakłócanie porządku publicznego i naruszenie dóbr osobistych poprzez smród na policję i do straży miejskiej, ale policja nie przyjęła zgłoszenia - nie zajmują się smrodem, a do straży miejskiej nie dało się dodzwonić ok godz 20.00 , na numerze stacjonarnym 862156756 ani komórkowym 509401426 (numer dostałem z Policji więc nie jest chyba żadną tajemnicą) nikt się nie zgłaszał. aby nie było wątpliwości: Unormowanie dóbr osobistych zostało ujęte w kodeksie cywilnym jednakże przepisy kc nie definiują pojęcia prawa do dóbr osobistych. Kodeks cywilny wskazuje jedynie w art. 23. ogólną zasadę, że dobra osobiste, wymienione w nim przykładowo, pozostają pod ochroną prawa cywilnego, i to niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach. Nie wskazuje on natomiast środków ochrony, a więc sankcji przewidzianych na wypadek ich naruszenia. Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach. Zdrowie jest dobrem osobistym - smród pogarsza stan psychiczny i fizyczny a więc ma wpływ na zdrowie Brak możliwości wietrzenia mieszkań i suszenia prania - naruszenie dóbr materialnych ponadto prządek publiczny: Art. 51. Kodeksu wykroczeń § 1. Kto krzykiem, hałasem, alarmem lub innym wybrykiem zakłóca spokój, porządek publiczny, spoczynek nocny albo wywołuje zgorszenie w miejscu publicznym, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny. zakłócanie smrodem - inny wybryk, zakłóca spokój , sen i wywołuje zgorszenie. jak się chce można znaleźć paragraf tylko trzeba chcieć Aha i jeszcze jedno to nie tylko PEPEES jest śmierdziuchem w Łomży - straż powinna zlokalizować również innych śmierdziuchów z okolic Zawad i rozwiązać problem kompleksowo. Ja dzwonię i zgłaszam - im więcej zgłoszeń - tym szybciej ktoś się sprawą zajmie pozdrawiam
|
|
Może to od mleka, próbowalaś zmienic na inne. Być może któryś ze składników nie jest tolerowany przez układ pokarmowy np. laktoza.
|
|
kobiety kiedyś też byly inne nietankowały tak bardziej ich interesował dom i dzieci a nie koleżanki seriale i żeby się napić ile teraz się muwi że policja zatrzymała pijaną matkie z dzieckiem ale nadal niemam odpowiedzi od joli dlaczego rozpadl się ich związek
|
|
Witam.Wybieram się jutro do białegostoku.Czy w związku z robotami drogowymi są duże utrudnienia w ruchu?Czego się mozna spodziewać?
|
|
noszzz w mordę, nawet jeśli i chce się pochwalić to co? wolisz kolejny temat o smrodzie lub narzekaniu na coś? Teraz wiem, że w Łomży jest przynajmniej jedna osoba, która oddaje znalezione:)
|
|
Nie no ja rozumiem,ale jak wcześniej wspomniałem: jak młodzi wyraźnie zaznaczą że muzyka ma nie grać w czasie jedzenia, to ich wybór. Bo dla żadnego zespołu to nie problem włączyć te piosenki w tle (to chyba normalne).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |