Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MOCNE PRZESŁANIE DLA ŚWIATA |
to na co znaki stoją o ruchu okrężnym ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MOCNE PRZESŁANIE DLA ŚWIATA |
zacofana ta nasza mieścina na maxa ......
|
|
Co to się stało że syreny wyły?
|
|
Bo to narazie rondo Wstawia światła i się rondo skończy
|
|
Do para3125 pieprzonych inteligentów. Nie znaczy jak wam się podoba to i innym ma się podobać. W porównianiu do tych pieprzonych inteligentów, szanuję jednych i drugich decyzję i nie wyzywam od zacofańców.
|
|
tak jak franz napisal - tej historii serwisowej to tak sobie nie kupujesz, ale masz racje robciu z tym ze dobre auto to juz nie takie grosze bo jak ktos wczesniej napisal auta w niemczech rzeczywiście generalnie sa o niebo lepsze problemem tylko sa te ktore sie do nas sprowadza, bo te z reguly to albo maja po 500000 w kolach albo szyby kazdą z innego rocznika. A ja sobie kupiłem Espasa i przestalem sluchac bzdur dot francuzów bo autko jest super, wcześniej miałem lagune i też zero problemu...
|
|
szukanie trojkatow to jest chora jazda - na dłuższą mete na bank skończy się rozwodem rudy błazen z druhem
|
|
Nie możesz
|
|
Witam Polecam Xeromax na Mazowieckiej, tanio i uczciwie.
|
|
kittka701 nie ważne kim będę gdzie będę zawsze będę czekał na info. od Ciebie choćby to miała być jedna literka kliknięta przez Ciebie zawsze będzie miała znaczenie dla mnie . Będę mógł powiedzieć że miałem udany wieczór,dzień:)
|
|
otwierasz drzwi sklepu simteh i od razu widzisz takiego Wallego za barem,to dopiero Kocur :)
|
|
Jajco Wadolek!!! Z twojego postu wynika ze ***** sie znasz!! I prawko powinienes oddac dla dobra innych!!
|
|
korzystam dużo z usłog kwiaciarni i kiedyś korzystałem z kwiaciarni na Sienkiewicza póki nie poznałem innej. Na sienkiwicza jest ok ale wszystkie wiązanki, bukietyu itp są takie same. Poznałem przypadkiem kwiaciarnię irys na małachowskiego, nie znam dokladnie adresu ale tam co są "filarki" to na górę się wchodzi, jest tam na maxa zajarany pan, który robi niesamowite kompozycje, trochę dużo gada ale robi super wiązanki:)
|
|
uważamy się za wyzwolonych ,a wam ksiądz proboszcz z mamą zabrania piwa , trójkącików oglądania tvn , każdy niech robi na co mam ochotę a wy jej męża zmieszaliście z błotem a on jej po prostu zaproponował urozmaicenie życia ,chyba ma do tego prawo ? Jak zaproponuje jej spływ kajakowy a ona uważa to za "odrażające" też ma się rozwieść ?Większość z tutaj piszących udaje świętoszków ale masturbuje się na pudelku bo Doda odkryła kawałek uda . Siwy a ciebie na taką dyskotekę by i tak nie wpuścili a słyszałeś o nich pewnie od rydzyka że są może i są ale ty i tak nigdy nie przekonasz się czy to prawda czy mit .
|
|
rozumiem żeby zaproponował dwie na jednego, ale to jakiś pedał, poderżnij mu gardło w nocy :D
|
|
Do mnie wydruk dotarł w piątek. Trzeba jeszcze trochę poczekać. To roznoszą pracownicy SM, a nie poczta. Zadzwoń do SM i się dowiesz więcej.
|
|
To znaczy ze obsluga dziala w kratke.? Bo raz pisza ze jest dobrze a raz zle. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
..ja też lubię urozmaicenia..ale nie tego typu..gdybym na coś takiego się zgodziła to chyba do końca życia nie spojrzałabym na siebie w lustrze....niestety taka już jestem..wszystkie wasze wypowiedzi są dla mnie bardzo cenne - wykorzystam je podczas rozmowy z mężem jako silne argumenty, bo on uważa że na jego oczach to nie zdrada... (?) Ja od momentu zaproponowania tego przez niego fatalnie się czuję..na początku myślałam że to żart...ale jak dotarło do mnie ze to na poważnie to poczułam się bardzo hmm.. samotna, opuszczona..zawiedziona.. Dobrze ze na tym forum mogę się "wyżalić" i poczytać co mają do powiedzenia normalni ludzie :)
|
|
Zajdź do PEPCO. Mają naprawdę ładne, tanie ubranka, całkiem dobrej jakości. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |