Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Ziobro, żeby nie było, szacun. |
To jest dom odwykowy dla księży co za kołnierz nie wylewają... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Ziobro, żeby nie było, szacun. |
Treść jest ukryta
|
|
Nie gadajcie głupot, ten dom jest własnością Kurpiewskiego i jeśli macie kasę możecie sobie wykupić tam apartament, jak to szybko się ploty roznoszą, nie wiedzą nic a gadają :/
|
|
dziękuję serdecznie:) gdyby ktoś coś jeszcze wiedział to piszcie :))
|
|
A ja osobiście na wygląd zewnętrzny nie bardzo zwracam uwagę... Jeśli facet oczywiście umie zainteresować sobą mnie. Dopiero z czasem zaczyna mnie pociągać jego, wcześniej nie dostrzegany urok. Nie musi być przystojny, umięśniony itp. Może być "misiem" ale jego błysk w oku, uśmiech, nie będzie równał się z żadnym innym. Sama się na tym łapię, że facet, który wcześniej był dla mnie, ot przeciętny, staje się nagle tym najfajniejszym na skalę światową ;p :)
|
|
A któż to wie kto tam zamieszka, buduje Kurp (chyba) dla siebie.
|
|
Ja widziałem, nawet kilku... Robiłem technologię na nowym basenie przy Wyszyńskiego.I wiesz co??Polak biznesmen dorobił się na nich nowego auta.W szczegóły nie będe wchodził bo nie ma sensu. Pozdrawiam.
|
|
Gdzie w Łomży jest duży wybór dermokosmetyków firmy La Roche Posay? Byłam już w kilku aptekach (m.in. sieć na Dwornej, cefarm) i nic- są tylko podstawowe kremy. Może jest jakaś apteka sprowadzająca pełną gamę tych kosmetyków?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |