sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Ziobro, żeby nie było, szacun.

To jest dom odwykowy dla księży co za kołnierz nie wylewają...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Ziobro, żeby nie było, szacun.

Treść jest ukryta

Nie gadajcie głupot, ten dom jest własnością Kurpiewskiego i jeśli macie kasę możecie sobie wykupić tam apartament, jak to szybko się ploty roznoszą, nie wiedzą nic a gadają :/

dziękuję serdecznie:) gdyby ktoś coś jeszcze wiedział to piszcie :))

A ja osobiście na wygląd zewnętrzny nie bardzo zwracam uwagę... Jeśli facet oczywiście umie zainteresować sobą mnie. Dopiero z czasem zaczyna mnie pociągać jego, wcześniej nie dostrzegany urok. Nie musi być przystojny, umięśniony itp. Może być "misiem" ale jego błysk w oku, uśmiech, nie będzie równał się z żadnym innym. Sama się na tym łapię, że facet, który wcześniej był dla mnie, ot przeciętny, staje się nagle tym najfajniejszym na skalę światową ;p :)

A któż to wie kto tam zamieszka, buduje Kurp (chyba) dla siebie.

Ja widziałem, nawet kilku... Robiłem technologię na nowym basenie przy Wyszyńskiego.I wiesz co??Polak biznesmen dorobił się na nich nowego auta.W szczegóły nie będe wchodził bo nie ma sensu.
Pozdrawiam.

Gdzie w Łomży jest duży wybór dermokosmetyków firmy La Roche Posay? Byłam już w kilku aptekach (m.in. sieć na Dwornej, cefarm) i nic- są tylko podstawowe kremy. Może jest jakaś apteka sprowadzająca pełną gamę tych kosmetyków?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org