Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kaczyńsko-ziobrzystowski bolszewizm |
nie hehe rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kaczyńsko-ziobrzystowski bolszewizm |
kittka701 uff wreszcie mnie zauważałaś zrobiłaś to bardzo delikatnie dzięki;) Biegnij już do domku raz dwa;) Postaram się żeby nikt cie nie zauważył;)
|
|
dokładnie. A możecie mi polecić najlepsze firmy Łomżyńskie ??
|
|
Wie ktoś może ile wynoszą opłaty w przedszkolu "u sióstr" na ul. Radzieckiej?
|
|
W czwartki w bibliotece dziecięcej (na ul. 3 Maja) o godz. 10:00 są 1-godzinne zajęcia dla dzieci nieuczeszczających do przedszkola. Fajne zajęcia, miłe panie, polecam :)
|
|
zameldowanie na pobyt czasowy miał w innym miescie 300 km od swojego domu rodzinnego.
|
|
akurat byłam na przesłuchaniu jako świadek w sądzie biskupim i przewodniczący powiedział mi, że pan młody podstępem doprowadził do braku zapowiedzi w jego parafii, gdzie miał stały pobyt zameldowania, a nawet jeśli by miał czasowe zameldowanie to musi upłynąć minimu pół roku, żeby byc parafianinem a w tym przypadku, w którym byłam świadkiem okazuje się, że miał dopiero półtora miesiąca czasowego zameldowania i ksiądz główny sędzia właśnie ten przewodniczący powiedział, że to poważne uchybienie.
|
|
świetna odpowiedź rozbawiłeś mnie:))))))))))))))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |