sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
O napiętnowaniu w siedzibie Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich „funkcjonariuszy medialnych skierowanych do wojny hybrydowej z Polską”!

Witam
Sprzedam bilety na walkę Kliczko vs Adamek. Zainteresowanych prosze o kontakt tel: 602201750
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: O napiętnowaniu w siedzibie Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich „funkcjonariuszy medialnych skierowanych do wojny hybrydowej z Polską”!

walka została przeniesiona na muszlę na godziny południowe

Re: O napiętnowaniu w siedzibie Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich „funkcjonariuszy medialnych skierowanych do wojny hybrydowej z Polską”!

jestem pod wrażeniem, aż 9 osób polubiło nowa stronę... to nic do 2020 jeszcze trochę czasu jest. A znając życie to się i tak przedłuży:)

Udostępnijcie te stronę u siebie na profilach w różnych portalach społecznościowych.

na mazdaspeed.pl oczywiście jestem zarejestrowany:)

odnośnie kierownika - dzięki:)

a czy bliżej wioseczki naszej nie ma nikogo?

Treść jest ukryta

odnawiam :) proszę o odp. PLISSSSSSSSSS..............................

Szczepienie to rzeczywiście pryszcz i każdy lekarz to zrobi. Ale ważne jest też nawiązanie kontaktu z dobrym lekarzem i "bycie" stałym pacjentem. Piesek czy kotek to pacjent na kilka, kilkanaście lat, czyli stały dochód dla lekarza. Zatem stałych pacjentów się szanuje. Ja ze swoją sunią od pierwszego szczepienia chodzę do Leończaka, robił jej sterylizację, lekarz zna już nas po "imieniu", piesek też go zna. Wiem, że w przypadku choroby (od czego Boże uchowaj) na pewno będzie zawsze do naszej dyspozycji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org