Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O napiętnowaniu w siedzibie Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich „funkcjonariuszy medialnych skierowanych do wojny hybrydowej z Polską”! |
Witam Sprzedam bilety na walkę Kliczko vs Adamek. Zainteresowanych prosze o kontakt tel: 602201750 Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O napiętnowaniu w siedzibie Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich „funkcjonariuszy medialnych skierowanych do wojny hybrydowej z Polską”! |
walka została przeniesiona na muszlę na godziny południowe
|
|
Re: O napiętnowaniu w siedzibie Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich „funkcjonariuszy medialnych skierowanych do wojny hybrydowej z Polską”! |
jestem pod wrażeniem, aż 9 osób polubiło nowa stronę... to nic do 2020 jeszcze trochę czasu jest. A znając życie to się i tak przedłuży:) Udostępnijcie te stronę u siebie na profilach w różnych portalach społecznościowych.
|
|
na mazdaspeed.pl oczywiście jestem zarejestrowany:) odnośnie kierownika - dzięki:) a czy bliżej wioseczki naszej nie ma nikogo?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
odnawiam :) proszę o odp. PLISSSSSSSSSS..............................
|
|
Szczepienie to rzeczywiście pryszcz i każdy lekarz to zrobi. Ale ważne jest też nawiązanie kontaktu z dobrym lekarzem i "bycie" stałym pacjentem. Piesek czy kotek to pacjent na kilka, kilkanaście lat, czyli stały dochód dla lekarza. Zatem stałych pacjentów się szanuje. Ja ze swoją sunią od pierwszego szczepienia chodzę do Leończaka, robił jej sterylizację, lekarz zna już nas po "imieniu", piesek też go zna. Wiem, że w przypadku choroby (od czego Boże uchowaj) na pewno będzie zawsze do naszej dyspozycji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |