wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
recepta na pomówienia??

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: recepta na pomówienia??

zapraszam na strone www.ciuchycipobaxx.pl

Angelo Litrico

Widziałam dzisiaj w ScoobyDoo za byłą Gośką :)

793563633 Tylko zastanów sie bo dowóz 8 zł

a co to za kebab ? i może jeszcze jakieś znasz ? z tańszym dowozem ...

Mnie niestety nie będzie :( Więc zobaczymy się dopiero w październiku, ale to już niedługo. Miłego spotkania!

czy centrum chińskie w łomży jest otwarte w niedzielę ?

ja Ci dowieze za 5 zł .

Myślę ze wszyscy korzystaja http://tajemniczekodyorange.pl/

może i tak ale na pewno wszyscy tej stronki nie znają.A przy okazji dowiedzą się informacji o mpk

może ktoś z Was posiada aktualny numer do Pana Kruszewskiego?

Ktoś może robił soft moda w Nintendo wii? potrzebuje malej pomocy

Parafialny Młodzieżowy Chór i Orkiestra "Gaudeamus" przy Parafii Krzyża Świętego w Łomży zaprasza nowe, zainteresowane osoby ( śpiewacy i instrumentaliści ) 17 września o godzinie 17 w Centrum Katolickim na próbę. Serdecznie zapraszamy.

Witam.
Niestety nie mogę już nigdzie dostać Zelixy 10mg.
Obecnie mam tylko tą najmocniejszą - Zelixę 15mg 1opakowanie[30 tabletek+pudełko+ulotka] w cenie 300zł.
Może i cena wyda się Państwu wysoka. Ale jest to w 100% polski lek!
Wyprodukowany w BIOFARM Poznań.
Data ważności: 10.2012
Na dowód, że są to prawdziwe tabletki, pokazuję 4 zdjęcia:
http://www.fotosik.pl/u/kosela/album/952066
Jeśli jest Pan(i) zainteresowany/na zakupem, proszę o kontakt kosela1922@gmail.com lub telefon 724 526 938 (proszę tylko o sms, ponieważ mam różne godziny pracy i nie mogę odbierać telefonów, odpisuję na sms)
Najlepiej gdyby odbiór był w Poznaniu (woj. Wielkopolskie).
Przesyłka:
-przy wpłacie na konto polecony priorytet GRATIS (najpierw wysyłam tym osobom, które wpłaciły na konto),
-za pobraniem - 15zł,
-pobr. ze spr. zawart. - 25zł.

a na tajemiczekondy.pl jest błąd bo kod jeden mozna wpisać dziennie i nie ma ograniczenia czasowego.Nieprawda że tylko do 10

goha007 Sa i takie osoby ktore powiedzialy Mu w twarz co o nim myśla i dla tego nie pracuja tam... Sasinowski nie robi nic... siedzi tylko na tyłku i bierze pieniadze... Jaka zorganizowal impreze w tym miescie? Czy kiedy kolwiek widzieliscie jakies plakaty na miescie o tym ze cos sie dzieje? Bo ja nie... Jesli nie ma pomyslów na to by cos robic w Łomży to niech odda stolek takim ludziom ktorzy chca cos robic i beda cos robic... Takim ktorym zależy na tym aby nasze spoleczeństwo sie poruszało, aby cos sie w łomży działo, aby młodziez mogla porobic cos ciekawego i porzytecznego zamiast pic piwo na lawkach pod blokiem, w parkach, siedziec przed komputerem lub TV... Jego miejsce powinna zajac osoba która ma pomysly i chęci, a nie tak jak Sasin pierdzi w stolek i nic nie robi tylko czeka kiedy pieniadze dostanie!!!!!!!!!

Treść jest ukryta

...jak za dawnych czasów czy się stoi czy się leży kasa ( na pewno niemała się należy). Ponoć w Polsce jest ********* dziura budżetowa ale chyba nie w Łomży bo tutaj każda instytucja państwowa zaczyna mieć paru dyrektorów i kilku doradców. SUPER,BRAWO oby tak dalej pokażmy państwu jak sie roztropnie roz*****la pieniadze z budzetu.

PS. w mieście znowu kogoś zabili ale wiadomo dyrektorzy ważniejsi od bezpieczeństwa ludzkiego...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Ciekawy artykuł dedykowany dla myślących pracodawców.

http://forsal.pl/artykuly/543567,jak_pracowac_efektywniej_korzystaj_z_urlopu_rob_przerwy_i_przegladaj_internet.html

W Unice mam ubezpieczony samochód i mieszkanie. Nigdy nie było problemów ze zgłoszeniem (online) i z szybką likwidacją szkody. Przy zarysowaniu samochodu likwidator poprosił o wysłanie zdjęć na e-mail i zwrot nastąpił w ciągu tygodnia.

Krzysiu

Masz dziecko? Czy to Twoje dziecko tak molestują w szkole?

Jeśli tak, to RADA dla Ciebie:
Idź do szkoły albo zadzwoń i powiedz, że nie życzysz sobie aby TWOJE DZIECKO dotykało dziennik. Nauczyciele uszanują Twoją prośbę. Jest wielu chętnych uczniów, którzy z grzeczności chcą coś dobrego zrobić w szkole, dla których takie zadanie jest wyróżnieniem i noszą dzienniki chętnie.

Nauczycielom "az tak nie naj...ło że ciężko się samemu pofatygować i zanieść do sekretariatu". Nauczyciele mają na przerwach dyżury, tzn. stoją na korytarzach i pilnują, aby Twoje dziecko sobie zębów nie wybiło, kiedy skacze po ścianach. Kapujesz!!!

A te dzienniki nie są "tak zajeb...cie ciężkie", tylko kiedy nauczyciel ma dyżur na 2 piętrze w skrzydle wschodnim, a sekretariat jest na parterze w skrzydle zachodnim, a nauczyciel musi pilnować na przerwach TWOJE DZIECKO- to chyba do cholery rozumiesz, że się nie rozerwie na 2 części.

Krzysiu, służba służbą, TWOJE DZIECKO też chodzi do szkoły za darmo, więc nie krzycz zbyt głośno o darmowej służbie.

hehehe

Przez Twój sposób myślenia dzieci uczą się lenistwa, "nicnieróbstwa", wygodnictwa i egoizmu.

Jestem nauczycielem i byty czyszczę sobie sama !!!

Treść jest ukryta

Nowy ekspresowy online test na raka
może pomóc w uniknięciu przedwczesnej śmierci.

http://sites.google.com/site/457news

Ja się pytam gdzie jest cenzura ?? ***

czy ktoś wie kiedy będą się odbywać MPM

Wie ktoś może z was gdzie w łomży jest sklep ze śmiesznymi rzeczami?

Kiedyś był na legionów na przeciwko sklepu z lakierami przy asaju

a jeszcze wczesniej na Starym Rynku i nazywał się "Niespodzianka" - pamiętacie :}

My rowniez mielismy wszystko ubezpieczone w Unice,jednak roznica w cenie robi swoje,a z tego co mi wiadomo w PZU problemu z odszkodowaniami nie ma,moze poprostu trafiles na niekompetentnych pracownikow.

mnie smiesza gowniarze ktorzy wypisuja w internecie ze chcieli by smsy minuty itp itd

a sa to poprostu cioty!!! ktory nie doladowuja konta tylko licza na darmowe - BURACTWO !!!

kosciol?? daj spokoj...

Samochod czasami gaśnie po odpaleniu- obroty spadają i ****.Zdarza się też że gaśnie przy zmianie biegów(jak nie zagazuje to zgaśnie).co może być nie tak ?? świece wymieniłem ostatnio

0:2

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org