Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skandal w Muzeum POLIN |
jak taki sprytny akrobata z ciebie to se wykop dołek wskocz do niego i się zasyp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skandal w Muzeum POLIN |
trzeba kebab jeść omannio ..... :)
|
|
bleeee nie lubię kebabów,ale spróbuję z zapiekanką;-)
|
|
nie bo nie mam gg .... heheheheheeeeee
|
|
Same malowanie ok. 5zł/m2 Szpachlowanie: 1x Goldband 1x Cekol 1x Masa Przycieranie ok. 20zł/m2 (niektórzy przed kolorem malują jeszcze białą farbą) Pozdrawiam.. mam nadzieję, że pomogłem..
|
|
done
|
|
Witam. Czy zna ktoś jakiś dobry serwis silników diesla w Łomży. Chodzi o silnik 1.9tdi w audi 80. Z silnika dobiega niepokojące cykanie i chciałbym to sprawdzić
|
|
Cykanie, czy bardziej klekotanie (stuki)? Może być, że po prostu siadły popychacze, tzw. szklanki.
|
|
Kolega uczęszczał do Alma Mater. Obecnie studiuje w Oxfordzie. Myślę, że jest to dobry wybór.
|
|
Nie kopią ale wiercą taką dużą bormaszyną.
|
|
za strażą na ul harcerskiej szyją na miarę
|
|
daj swoj numer
|
|
1 Września, godz. 9:00 ZAPRASZAM
|
|
:) :) :) :) :) :) Andy C - a ja Cię chyba znam ;) ??? ------ lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich ------
|
|
poszukiwania mezczyzny ktory zaginal 6 dni temu. jasnowidz wynajety przez rodzine powiedzial ze jest w tych rejonach
|
|
dieta białkowa zero wysiłku 7 dni = 5-6kg do dołu bez żadnego biegania....
|
|
mam pytanie czy nie ma ktoś na sprzedaż kierownicy do pc z pedałami gaz i hamulec z maxymalną osią sktrętu czyli 900 stopni
|
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ltMu77wae_I&feature=relmfu
|
|
Dzisiaj na tapecie KOBRANOCKA Kobranocka - Mowie Ci, że http://www.youtube.com/watch?v=u8J9LqYvQWA _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
hehehhehe na 4lomza szuka inwestora kon by sie usmial jak taki wspanialy biznes opowiedz cos o nim czy tajemnica poliszynela dopiero po wplacie gotowki czlowiek sie dowie:D
|
|
Hejka, a ja jestem w takiej sytuacji, że co dopiero skonczylam studia licencjackie i dopiero bede skladac papiery. Czy jest ktos w podobnej sytuacji kto chce sie ubiegac o przyjecie ale jeszcze nie zlozyl zadnych dokumentow? wymienie sie przydatnymi informacjami. Dokumenty skladam w Krakowie. GG: 7809966 e-mail: marcys.17@buziaczek.pl
|
|
no debil debil zkalada taki temat - ale jak debil to mu pomoge pewnie dowiezie ja taxi wiec pomnoz sobie kurs z lomzy do miejscowosci docelowej i z powrotem do lozmy i masz cene - trudne ?? Zadzown na taxi i zapytaj. PS. Jestes z albo po gimnazjum ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |