Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto kandydatem Platformy Obywatelskiej |
W lombardzie zlota nie sprzedasz,mozesz jedynie je zastawic.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto kandydatem Platformy Obywatelskiej |
co ma sie uleżeć ? wez chłopie nie rozsmieszaj... Standardowo jak to u nas w Lomży , cala rozkopana, przejechac miasto to pol godziny, tory juz chyba 2 tygodnie kładą , co to ma byc w ogole ? juz nie mowiąc o Piłsudskiego... to jest masakra ktos kto codziennie ma przyjemnosc ta drogą sie toczyc to wie o czym mowie. kłaśc asfalt dwa miesiace ????? A nasze zawieszenia w samochodach sie nie licza... A tak w ogole to czemu nie robic tego w nocy ?....... Pomsta... Dobrze ze to remontuja ze w koncu beda dobre drogi ale czemu to musi tyle trwac w srodku lata i w porze najwiekszego ruchu ? nie mam pojecia... Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych
|
|
A no tak. Nie zauwazylem hehe sory za pomylke.
|
|
kto zna telefon do zawad? pilne i dziekuje
|
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi! :)
|
|
Złoty pierścionek i złoty łańcuszek ; pp
|
|
Tak i jeszcze żone ci pożyczy.
|
|
Pewnie po całej Łomży staje ich kilka stale... Ale nie chcę się czepiać wszystkich kierowców (podobnie, jak to pewnie czyni policja)...wadzą mnie jedynie te naczepy, które i innym użytkowników dróg: zawadzają...
|
|
aha i jest to przed przejazdem kolejowym, które przecina legionów
|
|
Ja też <weszłam > aby powiedzieć Wam : witam i dobranoc :-) Strasznieeeeeeeeeeeeee się za Wami stęskniłam :-) Już się nie mogę doczekać piątku ..... lista obecności już jakaś jest? Buziaki dla Wszystkich :] - :-*
|
|
są tylko rzadko ktury ma odwage zagadać do fajnej dziewczyny na ulicy ja nie mam morze dlatego jestem sam najtrudniejszy jest ten pierwszy krok
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |