Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny atak na Chrzanowskiego |
za Auchan jestem bo by się przydał w naszym mieście ... a tak apropo panie Kurczak to z wiarygodnego źródła masz pan takie wiadomości ?????? a tak pytam z ciekawości haha ... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny atak na Chrzanowskiego |
Von Chrupka,trochę Twojej refleksji ?
|
|
Marlen a jakie mialbys zdanie dotyczace trojkacika w lozku..ty twoja zona i inna kobieta???pytam bo mnie to ciekawi
|
|
to jest przegiecie pały!! i jak tu zyc normalnie???
|
|
A może coś bardziej twórczego ? Jakąś fabryczkę ? Jakąś uczelnię ? :)
|
|
lmao..
|
|
toc to normalna rozmowa.....ja jestem za czyms takim moj malzonek rowniez...
|
|
Von Chrupka,Daj no trochę Twojej refleksji na temat tego filmu hehe :D
|
|
chyba tylko 5%kobiet mówi partnerowi czego oczekuje a uwierzcie oczekują bardzo wiele
|
|
Aj, ciemne masy. Pójdźcie po rozum do głowy. Ten zakaz jest wymierzony przede wszystkim w podstawówki i BARDZO DOBRZE! Rodzic daje dziecku złotówkę czy dwa na kupienie bułeczki z serem albo dżemem, a taki malec lat 7 czy 8 idzie do sklepiku i kupuje żelki, chipsy czy oranżadę. A chyba nie trzeba tłumaczyć, że dla takich dzieci takie świństwo jest przede wszystkim szkodliwe. I takie brzdące codziennie się tego nawcinają a rodzice nawet nie mają pojęcia. Dlatego ode mnie WIELKIE TAK dla takich pomysłów. Natomiast dla rodziców, którzy chcą dzieci karmić takimi rzeczami to wystarczy, że kupią większość ilość w supermarkecie i dziecku codziennie będą wydawać rano jego porcję chipsów, żelków i lizaków. Gdzie widzicie problem? Jeszcze korzystniej dla tych rodziców, bo wiadomo, że w sklepikach szkolnych to drożyzna, więc oszczędzą!
|
|
po 5 groszy za kilogram ja ostatnio zawiozłem cały samochód i 2 zł dostałem
|
|
Lekkich obyczajów są przydatne w życiu . Ale trudnych obyczajów komu są potrzebne?
|
|
tak,tak... reklamuj sie dalej. Widac, chyba nikt dalej nie chce nawet wejsc na ta strone:] Załóż jeszcze prosze 4 konta i pisz to samo...
|
|
ej noi odpowie ktoś?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |