poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
List otwarty do premiera Glińskiego w sprawie fałszowania historii w muzeum KL Auschwitz

Dziękuję ;D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: List otwarty do premiera Glińskiego w sprawie fałszowania historii w muzeum KL Auschwitz

A jak jest z pielęgnacją pępuszka w tym szpitalu? Czym go smarują, bo w niektórych szpitalach stosują fioletowy płyn, który brudzi, więc nie wiem czy brać lepsze czy słabsze ubranka dla dzidziusia?

Re: List otwarty do premiera Glińskiego w sprawie fałszowania historii w muzeum KL Auschwitz

Kalesoniki ojj wyspana to nie ale szczęśliwa i tak jestem ;)) mam już to co chciałam jupiii :)
a Ty jak tam?pospałaś trochę?

do przedmiotów zawodowych nie ma ćw

Oto dojrzałe reakcje na Forum politycznym

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=166333&t=166333

a to inna

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=166336&t=166336

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Witajcie Laski.
Prawdopodobnie weekend ma byc taki sobie.
Niestety.

jezyk angielski zawodowy technikum hotelarskie - podrecznik i oddzielnie cwiczenia ;) nie mow ze nie ma ;)

2.40m lub 2.70 długości 10-30 gr wyrzutu na początek, dobre firmy mistrall, konger także mikado, kwestia ceny, ale nie ma co przepłacać, spinningi typu parabola eliminują błędy wędkarza i ryba nie spada, odradzam rynek jako zakup sprzętu...chociaż bywają wyjątki i jeszcze ile chcesz wydać kasy

na chemie trzebaaa czasem ;d

Mi pielęgniarki kazały używać fioletu codziennie.

Kasia..

Strachy Na Lachy - Twoje oczy lubią mnie

http://www.youtube.com/watch?v=b4NORbnAWEY&feature=related

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

spacerek jak najbardziej będzie:)jak będę u was to się przywitam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Kompleksowe wykończenia mieszkań. Łazienki, szpachlowanie, malowanie, sufity, zabudowy płytą k-g, elektryka, układanie paneli.
tel. 508448180
rolnictwo
Do skoszenia 2 ha łąki.
tel. 517981200
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org