Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Petru = polityk doskonały |
. aj nie chce mi się nic już dosłownie... Nie wiem co się ostatnio że mną dzieje pewnie moje tymczasowe kłopoty.. hmmm....:(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Petru = polityk doskonały |
Proponuje: ,,LOMZYNSKI KLUB WYKOLEJONYCH MARZYCIELI"
|
|
mam taką nadzieję chociaż wątpię w że to szybko nastąpi
|
|
Jadę w stronę Lublina 10.08.2011 po południu.
|
|
Zastanawiam się czy jak wejdzie już to u nas to osoby, które odbierają TV normalnie z kablówki też będą musiały mieć telewizor z tunerem mpeg-4? Jeśli ktoś nie ma (mam płaski LCD Panasonica ale bez tunera...) to nie będzie mógł oglądać kablówki? to tak działa? bo ja już się w tym gubię.
|
|
robciu Nie smuć się ,weź się za robotę ;) Zwiewam
|
|
CZY Z ŁOMŻY JEDZDŻĄ BUSY DO FRANKFURTU NAD MENEM?
|
|
zapraszam wszystkich zainteresowanych placem zabaw na Dmowskiego 2a i 2b juto na spotkanie z telewizją Narew o godzinie 10:00 celem tego spotkania będzie powiadomieniem i zachęceniem do głosowania na plac zabaw .ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!!!!!
|
|
Tak jezdzą sam z nimi jezdze oto namiary http://www.baginskibus.pl/
|
|
kasiulex Widzę ,że postanowiłaś poczytać o ADHD ,to się chwali , pas na nadpobudliwość nie pomaga ,zresztą jestem przeciwniczką kar cielesnych .
|
|
Ciekawe podejście córa 14lat łamie ręce matce wszyscy mówią zrób obdukcje może poprawniak coś pomoże a mama lituje się nad dzieckiem a za tydzień chodzi z podbitym okiem powinno się powiedzieć że rodzice nie nauczyli szacunku i poszanowania ludzkiej godności. I GDZIE LEŻY WINA I JAKA MA BYĆ KARA .
|
|
Andy C To niekoniecznie ADHD , jedno jest pewne i córka i matka powinny porozmawiać z psychologiem . Jeżeli 14-latka jest tak agresywna ,dzieje się z nią coś niedobrego ,być może ma jakieś zaburzenia emocjonalne lub psychiczne . Nic nie dzieję się bez przyczyny , nie wiem jakie relacje są w tej rodzinie ,ale na pewno nie najlepsze . Trudno winić czy karać kogokolwiek , trzeba szukać fachowej pomocy .
|
|
Pewnie uważasz, że one nie były szkolone w Sułkowicach? Że może są to psy ze schroniska, albo z łapanki? Czytaj uważnie informację.
|
|
od 2 dni.. mar
|
|
a kiedy bedzie lista kto na jakim miejscu :P ?
|
|
to wiedz dalej
|
|
Andy C Dziękuję za szacunek dla mojej osoby :) Z chęcią bym przeniosła się w czasie , dawniej nie było tyle zła i przemocy ..... Żyjemy tu i teraz ,w trudnych czasach ,ciężko się ustrzec przed wszystkim złem tego świata ,ale trzeba próbować ;) Jak znasz tą kobietę poradź jej ,żeby poszła do psychologa ,a nie jak inni : "mówią zrób obdukcje " . Dziewczyna potrzebuje fachowej pomocy ,jeżeli poszuka to ją na pewno znajdzie . Z założonymi rękami nie można siedzieć .
|
|
Gdzie w Łomży robią tatuaże henną?
|
|
Ja tez polecam myjnie reczna AGA na Sikorskiego. Tel.086 2185746 Super uprali mi dywanik 10zyli/meter2
|
|
interesują mnie komody. jak to cenowo wychodzi. ktoś zna Taraszkowskiego ? znajomy chwalił ...
|
|
Polecam firme Edwal z Konarzyc solidnie i naprawde niedrogo do tego świetny projekt.Jestem bardzo zadowolony .
|
|
Vectra
|
|
Madralowac to mozna,ale wtedy jak sie ma wlasne podworko. Prawda Pipi?
|
|
Prawda prawda ;) Ale można tez wypożyczyć chyba odkurzacz do prania
|
|
Taraszkowski z Fadomu jest ok solidna firma smialo mozna meble zamawiac. jesli chodzi o ceny to wszedzie sa podobne, roznice sa naprawde znikome wez 2-3 stolarzy niech cos zaproponuja i sam zobaczysz
|
|
28 sierpnia 2011r
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |