Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo kibice. |
czapkę zakładam jak jest weekend f1 a tak na codziennie nie chodzę... Więc nie wiem jak mnie poznasz.?:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo kibice. |
robciu Wiem Robcio ,czapka przeważnie tylko w niedzielę zakładasz :) Robcio dzisiaj ,jak by nie było po południo początek weekendu ;) Mam przecież zdjęcie w tej czapce ,sam mi robiłeś :) I niech mnie cmoknie ;)
|
|
Powracam do swojej prośby..
|
|
robcio Naprawdę nie wyszły ??,prawie wszystkim robiłeś ;) hehe
|
|
naprawę tylko twoje..:) i co ty na to.? Kaleson.?
|
|
Podłącze się do tematu. Jadę w niedziele po południu do Trójmiasta, chętnie zabiorę dwie osoby w tamte okolice (Trójmiasto, Reda, Władysławowo) Kontakt na maila lub gg 9050714
|
|
Ojciec Ksawery Knotz o swojej książce http://www.youtube.com/watch?v=VLV7-f9q7RQ&feature=player_embedded
|
|
Łeba to porazka! same stragany z zabawkami dla dzieci, chyba ze lubisz indian sprzedających kasety ;) polecam cos wiekszego.
|
|
zezowate szczęscie Nie czytałam tej książki , z jego wypowiedzi wykłady mogą być ciekawe . Miłość nie wyraża się w pragnieniu uprawiania seksu, lecz w pragnieniu wspólnego snu. Seks jest najpiękniejszym sposobem okazania uczuć osobie którą się kocha :)
|
|
a jakie On ma doświadczenia seksualne ? że o tym naucza , z jednym się zgodzę : doświadczenie seksualne sensu stricto przybliża mnie do nieba - jak jest dobrze to często jestem w "siódmym niebie ", ale raczej nie " po Bożemu" / brzuszek do brzuszka i po ciemaku /
|
|
ja nawet nie widziałam tej czapki :D siema robciu :)
|
|
Psycholog: kobiety marzą o dzikim kochanku - Czy bronić się przed wakacyjną miłością? - Wszystko zależy od samych urlopowych kochanków. Czy są obarczeni jakimiś zależnościami, jak do tego podchodzą, czy takim romansem mogą wyrządzić sobie i innym szkodę. Zupełnie inaczej wygląda wakacyjny romans, gdy przeżywają go 20-latkowie, a inaczej gdy 40-latkowie z rodziną. Dopóki jesteśmy wolni i swobodni, to taki romans jest nawet wskazany http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090809/LUDZIEIOPINIE/501387733
|
|
*Sun* Sun jeszcze będzie okazja zobaczyć ;)
|
|
A jakieś kino będzie w którejś z galerii? Zapowiadali że i w jednej i drugiej będzie kino.
|
|
FRISTAJLA RAKAMAKAFON OŁJEJ JO ŁYKA FRISTAJLA !
|
|
|
|
A czy Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych to nie jest raczej szkoła policealna przygotowująca do wykonywania zawodu nauczyciela? A Leader School już dawno nie mieści się przy ulicy Polowej, ale została przeniesiona na ulicę Woziwodzką. A jaki jest cel Twoich pytań? Chcesz się zapisać do szkoły językowej? To tak jak mówię, Nauczycielskie Kolegium... odpada.
|
|
jak to o " podejściu do seksu i kwestiach etycznych " , będzie mnie uczył jak podchodzić do BABY i z której strony ?, estetyki ? - co może mam przyjąć wykładnię Jego " piekna i dobrego smaku "? ... co On KURW.A wie o KOBIETACH ??? wie czego chcecie, czego skrycie pragniecie, jakich pieszczot, co Wam sprawia przyjemność w łóżku, jakie macie marzenia ? ... co On może wiedzieć o SEKSIE ?
|
|
haha fireblade1 dobra uwaga :D
|
|
" Google nie ma wakacji!"
|
|
MMonika, ok ja się zgodziłem, że to co pisałem to jednak nie do Ciebie ;) A o VW w dizlu to było właśnie o posiadaczach psów BEZ rodowodu i pisał to adamus ;)
|
|
Poszukuję dobrej kucharki na chrzciny?Możecie mi kogoś polecić?Jakie są teraz ceny za przygotowanie takiej imprezy?
|
|
Dzien Dobry Bandziory :-) .....już się za Wami okrutnie stęskniłam ....zatem i ja biegne po siatkę ...aby opalić swoje ciało w deseń pasujący na dzisiejszą imprezkę ....wszak nie co dziennie goszczą u nas kabarety;-) Praca uszlachetnia ....... lenistwo uszczęśliwia . Mam zamiar być szczęśliwa przez cały weekend;-) i jeszcze dowcip na dobry początek dnia : Leci bocian i nagle doznaje orgazmu...... znacie to ....???? NIE !!!! To szkoda - bo to zaj....ste uczucie .....;-)
|
|
lilo buhehehehe dobre z tym bocianem ;D witaj kochana i miłego dnia
|
|
zna ktoś może jeszcze dobrego fryzjera?:)
|
|
Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu 604 324 664
|
|
Pies maści szaro stalowej z charakterystyczną czarną plamą na ogonie w niebieskich szelkach. Wielkie dzięki
|
|
Stegna - Dworek pod strzechą, polecam!
|
|
lilo Dzień dobry :):) Kalesony też się za Tobą stęskniły ;) Dobre o tym bocianie ;) hahahaha urbi et orbi !
|
|
FAJOWO FAJOWO!!!!!!!!!
|
|
a nie wiecie jaki kabaret za tydzien pozdrawiam
|
|
A ja polecam lomzynski szpital.Nie potrafia pomoc czlowiekowi,to moze zwierzakowi? No,chyba ze jest to sraczka i zastosuja wegiel w ostatniej chwili i uratuja dupsko! Bo jesli nie,to pacjent ma przesrane!
|
|
A jaki? Napisz od razu,a nie piszesz zagadki.
|
|
czy są organizowane wyjazdy z Łomży na Białoruś, może jakieś biuro podróży ma w swojej ofercie takie jednodniowe lub dwudniowe wycieczki, niestety nie mogę odnaleźć w internecie żadnych informacji na ten temat. może ktoś się orientuje w tym temacie
|
|
bo napisałam ci to odp albo daj znać mi na kom:-)
|
|
Na mieście porozwieszane ogłoszenia, że ktoś zgubił kota rasowego, właśnie białego. Na Rycerskiej wisi dokładniejszy opis i numer telefonu. Dają nagrodę za odnalezienie, na pewno lepiej zarobisz na tym, by oddać właścicielowi niż jakbyś odsprzedała komuś tego kota.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |