Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Afery rządów PiS ... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Afery rządów PiS ... |
Witam wszystkich z klimatyzacją, jak i bez. To ja jestem tym niepokornym "panem" z Ogrodowej i nie wydaje mi się bym traktował klientów w sposób o jakim pisze Pan/i : qwerty123456 Forum, stworzone jest po to by pisać o negatywach i pozytywach wykonywanych usług, bądź kupionych towarów. Ale piszmy o konkretach, a nie o bezpodstawnych zarzutach. M@ster napisał(a): > a gdzie warto pojechac nabic i odgrzybic klime? Mogę polecić wszystkich z Łomży i okolic, bo jeśli chodzi o nabicie lub odgrzybienie, to wystarczy posiadać odpowiedni sprzęt, natomiast jeśli klima nie zadziała, to wtedy zaczynają się komplikacje i brak odrobiny wiedzy na ten temat (bez urazy chłopaki). Jeśli kogoś to spotka, zapraszam do Piątnicy na Ogrodową na napełnianie, odgrzybianie, lokalizację nieszczelności, diagnozę, naprawę itp. Pozdrawiam
|
|
Jak ,,kania'' szuka swoich, a ,,kozak'' wie, że już się pojawiają, to pewnie warto się wybrać na te grzyby, hehehehehe.
|
|
Zna ktoś dobrego i godnego polecenia fryzjera (mile widziana fryzjerka :D) męskiego w Łomży ?
|
|
a ile ta przyjemność kosztuje MAXUS?
|
|
zdawal sie byc calkiem normalny? widzisz a mowilam ze tacy sa wydaja sie byc calkiem normalni to tylko pozory
|
|
nie podpisuj nic z nimi to dziady
|
|
poczta lepsza typ z allegro wysyla 100 paczek co drugi dzien i poczta a nadziany koles
|
|
wogole kebaby to ohystwo przynajmniej dla mnie
|
|
blackrose_xxx Ty masz w głowie dobrze nasrane.. Kasia
|
|
a ja mam dwa samochody i z klimatyzacją jeżdżę tylko na Ogrodową, Pan jest sympatyczny, pomocny i uczynny nigdy nie było problemu i polecam bo i ceny ma normalne
|
|
ceny niemale za byle co jaja sobie robia wogole jak mozna chodzic w czyms kto to nosil?
|
|
A jaka mucha opuści taki smród wożący zepsute mięso, wcale się nie dziwię, że się trzyma szyby, heheheh.
|
|
zepsute mieso? obrzydliwe mieso co to za sklep? moze ta mucha dmuchala sie z pawlem z navary?hehehe
|
|
a jaki zawod ma ten typ?nie wiesz?ma zone tip.?
|
|
Sami faceci??? toz oni jedenym atakiem mnie pozabijają:P facet ma 2 razy wiecej siły niż kobieta i graja na wyzszej siatce,mam 179cm wzrostu a bodajże faceci graja na 2,43 a dziewczyny na 2,24 maja lepszy wyskok co daje im wiekszą mozliwosc silniejszego ataku. Kasia
|
|
Jak On ratusza nie może ogarnąć od kilku miesięcy, to na co mają liczyć mieszkańcy Łomży? Niech może zmieni trasę dojazdu do ratusza, bo ja czasami rano tamtędy przejeżdżam i widzę tłumy bezrobotnych mających kłopoty z dostaniem się do Urzędu Pracy w celu rejestracji. Czy to jest podejście do sprawy, żeby zreorganizować zatrudnienie w UP, to i bezrobocie spadnie?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a wyobraz sobie co musi byc w tych kebabach?jeszcze gorzej
|
|
Oooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja żona :):):):) Piwko będziesz otwierała???? To oże i ja sobie coś otworze :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |