Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
troche historii |
Najlepszy na takie choroby jest PAS NA DUPSKO :):):):) Po 3 zabiegach przechodzi jak reką odjął , bez płacenia 60 zł/h. :):) co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: troche historii |
Janko nimh:):):):):):):):):) Będę zapier.dalał do lekarza kiedy źle się poczuję a nie pchał za kierownicę . Na pewno nie powiem że jestem najlepszym kierowcą na świecie bo prawko mam od 40 lat i żadnej stłuczki nie miałem :):) rudy błazen z druhem
|
|
Wyliniała pantera Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 31-07-11 14:49 Szkoda że nie przyjdziesz Odpowiedz na tę wiadomość Re: Wyliniała pantera Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 31-07-11 14:58 tyle kości z kurczaka się zmarnuje jedz jedz a co to dzisiaj kurczak? wy tacy bogaci jestescie? zdaje ci sie. kazdy dzisiaj robi grilla i kazdy moze miec navare w leasingu. wydaje ci sie ze macie pieniadze. jestescie zwyklymi oszutami,zlodziejami, ja ze zlodziejami nie zadaje sie. a wy nimi jestescie. sam sobie przyjezdzaj . akto to jest twoja matka i co to jest navara?kretynie. wpier.....j sam kurczaka. kazdego stac na kurczaka. a p;oza tym ja nie jem tego syfu co wy.
|
|
najgorsze to są te "napoleonki" 150
|
|
Jak się ma najpiękniejszą kobietę świata to trzeba ją szanować i dbać . Jeżeli tego nie potrafił ten satyr od 7 boleści to dobrze robi ,że z nim kończy.
|
|
nie zrozumiem tego.. jak taką piękną kobietę można zdradzić... po prostu to się w głowie nie mieści..
|
|
Jeżeli to prawda to i tak by la za długo z takim d_ebilem
|
|
No to się doigrał!
|