Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trampek zrobił dobrze Żydom |
Czy ktoś mógłby polecić jakaś dobra sprawdzona firmę która zajmuje się układaniem kostki na podjazdach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trampek zrobił dobrze Żydom |
nie rozumiem takich ludzi
|
|
albo wiesz co ? przejedz sie do pawla i sam zobaczysz na zywo jak komorowski polozyl kostke
|
|
jakie buraki to wielkie joł jakie wieśniaki jakie ryje maja wogole co to jest??????????????????????????????????????????
|
|
jaka mina jak wystraszona hahahhaah
|
|
podaj e-mail to Ci wyśle adresy w Łomży gdzie podjedziesz i zobaczysz świetnie położoną kostkę i dostaniesz namiary na wykonawce
|
|
Wyliniała pantera Autor: Pierekaczewnik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-07-11 21:57 ale dlaczego oszukujesz samą siebie, przecież wiesz, że ma cię w dupie? Kocha i o tym nie wie, a kiedy ostatno cię pisuwał ? rok temu bo mu nie stal przez rok bo caly czas byl nacpany
|
|
Gdyby nie dworzec,wyroby FSO,FSM i kilka detali,tak samo jak dziś.
|
|
heche ja cały czas na luzieeeee..:) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
dla mnie jestes zerem pisz sobie na forum pisz chcesz wiedziec brzydalu ?w brzydkich ubraniach rznacego pana ? co mysle o tobie?jestes zaniedbany brzydki i nie umiesz wygladac nawet
|
|
nie wspominajac o dmuchaniu z toba w czym jetes kiepski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |