Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Papier toaletowy |
Moje nie są :| a powinny, też jestem w Perspektywie..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Papier toaletowy |
2:1 Anglia bądz 2:0 Aleksander III
|
|
piekło - diabeł Aleksander III
|
|
po co im p[rezenty ? onimi powinni dawać
|
|
Ptysiu powiedz mi, co sklania Cie do pisania glupot w kazdym temacie? Czy obnazanie sie z ignorancja w zakresie poruszanych tematow sprawia Ci frajde? :) A poza tym jakich mnichow miales konkretnie na mysli? Benedyktynow, Kapucynow czy moze jakichs innych? ;) Ja nie widzialem jak walcza, bo myslalem ze zwykle tego nie robia ;) Ale jesli masz jakies ciekawe informacje na ten temat to chetnie poczytam :P
|
|
Tester: chyba cię bykiem poszczuję ... ;) To ktoś idzie dzisiaj do nich na trening jeszcze oprócz mnie?
|
|
Jak przechodzisz do plusa, to masz za darmo. Plus zwraca koszty opłaty. Aleksander III
|
|
Przyjdę trochę wczęsniej niż o 18:30 żeby podpytać o szczegóły. Jak wygląda sprawa stroju, obuwia, itp. Co jest sugerowane?
|
|
<b> Oj aby nie bylo dwu cyfrówki znów wielka wrzawa jak zwykle a napewno nie myślcie sobie że nasi pokonają Anglię daleka droga jeszcze nasi to są ofermy wpodłóg anglików nawet im do pięt nie dorastają .Ludzie z taką techniką co nasi prezentują to tylko na czwarto ligowe boiska a nie tu .Zobnaczcie jak nasi piłkarze się wypowiadają ale jacy oni są mocni a potem jak Anglia pokaże im jak się gra to nos wdół i koniec znów nie wyszłó</b>
|
|
Tak ptysiu :) Ty z okazji swoich urodzin dajesz wszystkim prezenty jak rozumiem np? ;) A co do skladek, zadanie skladek jest przesada, ale ja o czyms takim raczej nie slyszalem. I jak juz ktos slusznie zauwazyl, zwykle to trojka klasowa narzuca stawki, co nie wszystkim rodzicom odpowiada, a osoby bedace w owej trojce niestety czasami licza ze tym sposobem zaskarbia sobie jakies laski dla swoich dzieci.
|
|
marta50, jak nic, coś Ci brakuje w nocy, żeby cieplej było (mam oczywiście coś ciepłego do przykrycia na myśli, bez zbędnych skojażeń)
|
|
kolejna strona o teoriach spiskowych. fajnie sie czyta takie bajki ale wątpie żeby chociaż połowa z tego była prawdą
|
|
Chyba w interesie sieci jest pozyskanie klientów, więc za przyjście sie nie płaci, ale za odejście owszem (też słszyałam, że 120 złotych). Tak mówili w Radiu Zet. Ale nie znam szczegółów.
|
|
zło-śmierć
|
|
A moze by tak zorganizowac ogolnie jakies spotkanie przed zima. Nie tak dawno skrzynelismy sie na forum i zrobilismy zlot VW. Przyjechalo sporo ludzi (zjawil sie chociazby PISZ - szacunek dla chlopakow), troche sie pogadalo poogldalo itp. W sumie bylo to udane spotkanie. Reasumujac, to kazde auto jest przedmiotem kultu - jego wlasciciela ;) Aleksander III
|
|
Aha, mimo ze cholernie dlugie mi to wyszlo, to jeszcze kwestia uduchowienia ;) Kolega napisal tu, ze w karate i taekwondo jest na to kladziony nacisk i dlatego pozniej dzieci nie beda biegac po ulicy i bic ludzi.... Poniewaz w BJJ tego nie ma, mogloby to implikowac ze owe dzieci pozniej ludzi bic beda ;) I z tym sie niezgodze. Po pierwsze ulicznych rozrabiakow treningi jakichkolwiek sztuk walki z reguly bardzo szybko nudza... Kilka treningow i po takim koledze nie ma sladu, bo nameczyc sie trzeba no i jeszcze nie jest sie od razu najlepszym ;) A na ulicy to i tak mu koledzy pomoga wiec po co ten wysilek... ;) Druga sprawa to specyfika stylu. Nie wiem czy autor tamtego stwierdzenia cwiczyl BJJ, bo jesli nie, to moze nie zdawac sobie sprawy, jak latwo jest komus na treningu zrobic krzywde, jesli nie ma sie swiadomosci, ze na partnera trzeba uwazac i szanowac jego zdrowie, a przy tym pamietac jak powazne konsekwencje moze miec nasz brak kontroli... Dlatego tez, kazdy o wiele bardziej uwaza na treningu i zapewniam, ze nie bedzie sie rwal do robienia ludziom krzywdy na ulicy. Np na treningu taekwodo w trakcie sparringu oczywiscie trzeba pamietac o zasadach i uwazac, ale zrobic krzywde koledze jest zdecydowanie trudniej. W BJJ starczy troche za mocno szarpnac albo pociagnac reke czy noge pare centymetrow za daleko i kolega moze miec wymuszona kilkumiesieczna przerwe w treningach, a przy zupelnej ignorancji i pojsciu na zywiol, moze juz do tych treningow nigdy nie wrocic i chodzic z kontuzja do konca zycia. Dlatego zapewniam, ze kazdy cwiczacy jest bardzo mocno uczulony na bezpieczenstwo innych i nie mysli o lamaniu ludziom rak na ulicach. Poza tym styl nie nalezy do widowiskowych i wiekszosc zacheconych jego skutecznoscia rozrabiakow rezygnuje juz po samym obejrzeniu treningu.
|
|
Co to za gra nasi jak zwykle dali d..... słabo grająca Anglia a nasi jesze bardziej żenujący normalnie .Anglicy naszych jak chcieli to kiwali technikę gry mają taką że nasi moga tylko pomażyć .A druga bramka to ewidetna wina obronców ktorzy zamotali się ,a także i naszego bramkarza który nawet nie raczył się rzucić do tej piłki alle gdy by nie on to pewnie przegralibyśmy osiem zdo jednego .A ta oferma która sama sobie by strzliła bramkę to już naprawdę żenada .I teraz niech media opiszą wspaniałą grę naszych i zrobia taki wielki szum
|
|
Do czego służy spódnica maxi? Pozdrowienia.
|
|
Spódnica maxi służy do majdania się pomiędzy nogami. Czasem jest dla wyobraźni - kobieta lubi być jak księżniczka czy królowa. ps. Maćku - wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin. (mam nadzieję, ze nie pomyliłam daty?). pozdrawiam.A kaszalot
|
|
Czy jakis normalny admin moze w koncu zamknac ten beznadziejny temat? Aleksander III
|
|
Pamiętam. Ale sam rozumiesz... :( Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |