Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co slychac u fachowcow z MPEC Lomza . |
bizness najwidoczniej jeszcze nie masz dziecka a jak masz to nie spędzasz z nim tyle czasu co matka ,jest czas na zabawę sen i tv dzieci to lubią gdy pada deszcz dzieci tez mają ochote poleżeć i popatrzeć w kolorowe obrazki tak jak ty byś nigdy tego nie robił przestań,nawet nie zdajesz sobie sprawy ile dla matki są cenne te minuty jak dziecko spojrzy na telewizje jest odpoczynek mimo że lecą bajki:)po za tym polecam kanał minimini tam nie ma przemocy ani krwistych scen jak w niektórych bajkach lub disney schannel pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co slychac u fachowcow z MPEC Lomza . |
Kurczak ile ta twoja redakcja mi za płaci za przepis w sensie porady kulinarne? Mam dobry przepis na kanapki z musztardo i dżemem!
|
|
Wiem Omanio :) Bo kto nie lubi takiej pychotki :):):) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
OK. Mozesz teraz sprobowac :) Wyslalam maila z innej poczty i doszedl :P
|
|
pomocnik co trzyma nocnik ? czy co łon robi ? - a zarabia to raczej mniej jak więcej , w PEPEESIE
|
|
No jasne że tak :):) Ja bym takie cudeńko odpuścił :):):):) powiem tylko tyle : BYŁO ZAJE...ŚCIE :):) Tak było że nawet deszcz nie przeszkadzał:):)
|
|
zezowate szczęscie dzienkujem ci za ciepłe słowa :):):)
|
|
Ok Robcio jak tam kompletowanie zespołu?? Maruda pomóż rozruszać te forum :)) http://www.youtube.com/watch?v=NYHZwPT0f80
|
|
chyba raczej powinieneśnazywaćsięwielki brat,,,,, Adminie,,,,
|
|
mi tez plecak z czwartków lekkoatletycznych pizdneli kiedyś, aaa a gorsi są ci co kradną z cmentarza znicze albo wiązanki to są skurwysyny.
|
|
Powitać meg :):):):) Ano piątki to nie moje dni :( Najlepsze dni mam w soboty :):):)
|
|
Maruda czyżbyś pościł w piatki??? ;)
|
|
oj tam biess zaraz pościł :):):) W soboty mam poprostu mocniejszą głowę :):)
|
|
Maruda u mnnie monogamia objawia sie na każdej płaszczyznie w tym i... http://www.youtube.com/watch?v=N-OLHFb7jRc biess, naprawdę warto :) i Tobie mówimy dobrej nocy biess ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w szeregówce to jak w bloku poszukaj czegoś min 5 km od Łomży
|
|
dobrego -dnia,,, idę pracować hmmm.... jak to można tyle spać???? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Roberto zostan tu !!!!
|
|
o witam witam co dobrego?????
|
|
mowi zozsań tu a go nie ma,, hmm,, dziwne,,???
|
|
tzw.,opiekun jedna swoja prostytutke ma w ostrolece od niej tez pobiera codzienny haracz
|
|
Za 250 tysięcy wiele osób kupiło by od ręki , myślę że ceny oscylują w granicach 350-400 tysięcy , wszystko zależy od stanu szeregówki .
|
|
70 zł miesiac
|
|
SIOSTRO BASEN! małe szczyle szczają do niego
|
|
Czepia sie jakiegos Pawla tylko dlatego ze nie chce byc jej alfonsem! Nie potrafi pogodzic sie z tym ze sie dziewcze juz wypalilo.
|
|
Karuzela w siemieniu jest na sprzedaz
|
|
SPAM AdWords.google.com Dokładna data śmierci naszej ziemi - zobacz. Ogromna asteroida o nazwie Apophis leci w kierunku Ziemi z prędkością ponad 30 tys. km na godzinę! Naukowcy oszacowali, że gdyby asteroida uderzyła w ziemię ofiary można by liczyć w milionach. Wszystko będziemy dokładnie wiedzieli w kwietniu 2013 r. Jeśli asteroida wejdzie na określoną trajektorię lotu, co jest niestety możliwe, jej uderzenie w Ziemię stanie się nieuniknione. Pozostanie wtedy jeden rok, by znaleźć sposób na zapobieżenie tragedii. AdWords.google.com Dokładna data śmierci naszej ziemi - zobacz.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |