Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POwskie rozrachunki - szczyt chamstwa |
U mnie jutro bedzie ciepło tak zapowiadaja na ogólnej http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POwskie rozrachunki - szczyt chamstwa |
Pilotażowo, usługę wprowadzili wszyscy operatorzy. Istnieje jednak kilka problemów. Po zmianie operatora bez zmiany numeru nie powinno być problemów z połączeniami wychodzącymi, jednak może zaistnieć problem z połączeniami przychodzącymi - głównie z telefonów stacjonarnych. Nie wiadomo dokładnie, gdzie zostanie skierowane połączenie. W Plus GSM koszt takiej zmiany to 120zł brutto. Nie mam pojęcia jak jest w innych sieciach.
|
|
<szkoda, że nie wykręcił sobie palców> :P
|
|
Po co ta heca, czy fotoradar robi zdjęcia od 50, 60, czy 70 km/h. Po prostu trzeba jeździć zgodnie z przepisami i nie zwracać uwagi na fotoradary. Bezpieczna jazda jest w interesie swoim własnym i innych uczestników ruchu drogowego. Jeżeli ktoś z Was jeździ szosą na Ostrołękę, to niech powie mnie jaką szybkością można jechać od Bawełny (stacja Lpg) do granicy miasta. Pozdrowienia Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Aha, jak bedziesz parkowal tego buchaja to uwazaj na kolko w nosie i mlodziez z zapedami kolekcjonerskimi... Co prawda znaczki z mercedesow juz dawno spowszednialy, ale takie kolko z buchaja to jest cos... ;) Najblizszy trening sroda 18.30 To jest ten budynek z duza hala gimnastyczna naprzeciwko szkoly, a nasza sala jest na dole, wiec schodkami w dol i nie powinno byc problemow z trafieniem. Oczywiscie, mozna przyjsc obejrzec jak to jest, pocwiczyc tez, nie trzeba od razu placic :)
|
|
Może kolejny kościół?? =)
|
|
Sugerowałbym bożnicę.
|
|
maciek: 70km/h
|
|
No chłopaki, odświeżać wątek bo nam zniknie w gąszczu... ;>
|
|
Co wygrałem? :]
|
|
10 pkt karnych :D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Nie zniknie , nie zniknie ;) Juz myślimy nad kolejnym spotkaniem tylko chcemy najpierw znalezć troche ludzi. Wiadomość o spocie bedzie na naszej stronie www Pozdro!!!
|
|
Jak zrobicie spot to pewnie i ludzie się pojawią... ;)
|
|
niebo-piekło
|
|
ŁSM chwaliło się, że właczą ciepło razem z Perspektywą "żeby żaden z mieszkańców naszych spółdzielni nie czuł się poszkodowany". Kłamczuchy!
|
|
Ja uwarzam, że opłaty były kiedyś i są nadal słuszne. Bez tych symbolicznych datków to może każdego belfra krew zalać jak patrzy na te matoły. Dzieci pszez te komputery są coraz bardziel debilne, dlatego wpłaty na prezenty powinny być wyszsze. Najlepiej, jakby odgórnie to każda dyrekcja uregulowała.
|
|
Przyjdę się rozejrzeć, ale tylko popatrzeć :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Tomek, a ja myślę sobie, że będzie 3 : 2 dla Polski :) Zawsze można sobie obstawić :)
|
|
chrostek widocznie mam za cieniutką kołderkę:) No i za cienkie pidżamki..kupię sobie takie z frotte.
|
|
z reguły bawełna jest ciepłym materiałem, chyba że temperatura otoczenia niska a w bawełna zbyt cienka :)
|
|
Mialo byc zwyciestwo odniesione w wielkim stylu!!!! A co sie okazalo???? ze Polacy wciaz maja kompleks druzyny angielskiej.cale szczescie ze jedziemy na mundial i od tego meczu nic nie zalezalo.Gartulacje za piekna bramke dla Franka!!! Franek Franek łowca bramek!!!! Pilkarz meczu to zdecydowanie Artur Boruc.Chwala mu za to ze nie przegralismy wieksza iloscia bramek.Numer jeden nalezy do niego!!!! Za odwagę trzeba płacić, strach jest za darmo !!!!!!
|
|
zryte pacjentki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |