Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no jest wreszcie coś, czego Putin nie zrobił |
co tu sie wyprawia ło mamo :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no jest wreszcie coś, czego Putin nie zrobił |
idź zapewne tobie dobrze zrobi "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
A co za mało masz odwiedzin na nim ??? Sam lookaj co kilka minut to sobie nazbierasz :):):):)
|
|
takie życie bronekpatryk :):):) współczuję ale nie pomogę :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ja non stop to oglądam żeby mieć większego doła i większe chęci na skończenie tego ,,czegoś" :P
|
|
a cio sun???:) siema siema..:)) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
A co to mnie obchodzi??? To nawet do klipu nie jest podobne :):):)
|
|
Jeżeli chodzi o Robina to jest sporo droższy niż ten Rudnik,róznica cenowa nawet 200zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |