niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ministerstwo Zdrowia - wyobrażenie obywatela pislandii?

goosia84
Witaj :)
Dlaczego uważasz ,ze w moich postach są puste frazesy i trele -morele ?
Tak dla wyjaśnienia Gosia :
Zakładam nowe tematy dla ludzi z którymi się spotykam w realu ,poznałam super osoby ,lubimy się , spotykamy na spotkaniach w realu ,mamy podobne poczucie humoru i miło ze sobą spędzamy czas .W moich tematach mamy swoje miejsce do pisania ze sobą :)
Do tematów podchodzę z poczuciem humoru ,bo nie ma nic zdrowszego od śmiechu ;) ,w prawie każdym temacie jednak jest przemycane coś ważnego .Widzę ,że nie każdy na tym forum to rozumie ,może podam Tobie przykład żebyś mogła to lepiej zrozumieć .
Na przykład w temacie "ADAM I EWA" chciałam wszystkim przekazać ,ze nie podoba mi się jak na tym forum są obrażane kobiety przez panów !

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=414358&t=414358

Bóg nie po to stworzył KOBIETĘ żeby ją obrażano

Nie ze stopy, by po niej deptano . Nie z głowy, by była mądrzejsza, ale z żebra, które jest pod ramieniem, mającym ją chronić i jest blisko serca by ją kochać .

Jeżeli to są dla ciebie puste frazesy i trele -morele ,to widocznie mamy inną wrażliwość .Ja wiem co piszę i wiem dlaczego ;)

Wczoraj założyłam temat dla Wszystkich forumowiczów,ale z niewielkimi wyjątkami nikt nie chciał się wypowiedzieć ;(
Zauważyłam ,że większość woli się kąsać i jechać po sobie jak po "dzikiej świni " itd Chcielibyście normalnie porozmawiać ,ale większość użytkowników forum nie potrafi .........

W tym temacie można było popisać "normalnie " i wyrazić poglądy na neutralny temat : muzyki i osoby Michaela Jacksona

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=416582&t=416582

Pozdrawiam dziadka_kalesony

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ministerstwo Zdrowia - wyobrażenie obywatela pislandii?

hmmm,, no właśnie,,,,

Kalisonki z założenia tak

Algo :)
Zaszedłem żucić okiem czy jest ktoś znajomy :)
No i przegapiłem :(:(
Trzeba było wołac głośno , nie łaził bym na drugi koniec miasta:):)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org