Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ministerstwo Zdrowia - wyobrażenie obywatela pislandii? |
goosia84 Witaj :) Dlaczego uważasz ,ze w moich postach są puste frazesy i trele -morele ? Tak dla wyjaśnienia Gosia : Zakładam nowe tematy dla ludzi z którymi się spotykam w realu ,poznałam super osoby ,lubimy się , spotykamy na spotkaniach w realu ,mamy podobne poczucie humoru i miło ze sobą spędzamy czas .W moich tematach mamy swoje miejsce do pisania ze sobą :) Do tematów podchodzę z poczuciem humoru ,bo nie ma nic zdrowszego od śmiechu ;) ,w prawie każdym temacie jednak jest przemycane coś ważnego .Widzę ,że nie każdy na tym forum to rozumie ,może podam Tobie przykład żebyś mogła to lepiej zrozumieć . Na przykład w temacie "ADAM I EWA" chciałam wszystkim przekazać ,ze nie podoba mi się jak na tym forum są obrażane kobiety przez panów ! http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=414358&t=414358 Bóg nie po to stworzył KOBIETĘ żeby ją obrażano Nie ze stopy, by po niej deptano . Nie z głowy, by była mądrzejsza, ale z żebra, które jest pod ramieniem, mającym ją chronić i jest blisko serca by ją kochać . Jeżeli to są dla ciebie puste frazesy i trele -morele ,to widocznie mamy inną wrażliwość .Ja wiem co piszę i wiem dlaczego ;) Wczoraj założyłam temat dla Wszystkich forumowiczów,ale z niewielkimi wyjątkami nikt nie chciał się wypowiedzieć ;( Zauważyłam ,że większość woli się kąsać i jechać po sobie jak po "dzikiej świni " itd Chcielibyście normalnie porozmawiać ,ale większość użytkowników forum nie potrafi ......... W tym temacie można było popisać "normalnie " i wyrazić poglądy na neutralny temat : muzyki i osoby Michaela Jacksona http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=416582&t=416582 Pozdrawiam dziadka_kalesony nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ministerstwo Zdrowia - wyobrażenie obywatela pislandii? |
hmmm,, no właśnie,,,,
|
|
Kalisonki z założenia tak
|
|
Algo :) Zaszedłem żucić okiem czy jest ktoś znajomy :) No i przegapiłem :(:( Trzeba było wołac głośno , nie łaził bym na drugi koniec miasta:):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |