Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stopa inwestycji jest najniższa od 1996 r. |
tak on ma traktor
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stopa inwestycji jest najniższa od 1996 r. |
podobno go złapali.
|
|
|
z tego co wiem maly to pawel z navary
|
|
do malego a ty co masz ladnego? nic nie masz ladnego.
|
|
Witam,witam;-) Niech ktoś mi powie czemu nie mogę zalogować się na pocztę;-(
|
|
NIE MA JEJ NA TYM ADRESIE?
|
|
czy konfidenta strone trzymasz
|
|
ANTY_BLM ANTY_BLM nie bądź anty nastawiony do nas ,czytałam gorsze rzeczy na tym forum niż nasze dyskusje ,Ty chyba również . Lubimy się i tak sobie rozmawiamy , dla osób niewtajemniczonych może to wygląda dziecinnie jak to określiłeś .Jesteśmy miłymi ludźmi ,chcesz wyrobić sobie opinię na nasz temat zapraszam na spotkanie ;) Jutro jestem na koncercie Kasa Chorych ;) Autor tematu tu nie zawinił ,jestem pewna ,że już taką opinie miałeś o nas przed przeczytaniem dzisiejszego tematu HAPPY NATION ........cieszymy się z tego powodu ,że się poznaliśmy ,lubimy się i miło spędzamy razem czas ;) Jeżeli chcesz omijać szerokim łukiem nasze tematy to ja to szanuję ,ale Ty uszanuj to ,że mamy prawo pisać to co chcemy ;) Pozdrawiam dziadka_kalesony
|
|
Witam, ja mam zmywarke 60-tke siemensa i jestem naprawde zadowolona...:-) Pozdrawiam Ps. Co do Boscha to Pifpaf ma racje.
|
|
lkshools radzilabym na Twoim miejscu dowiedziec sie czegos wiecej o banknotach zanim sprzedasz, bo mozesz na tym wyjsc "jak Zablocki na mydle"... Pozdrawiam Ps. Ja tam swoje 3mam
|
|
lilo Lilo czerwienie się ;) hehe Jestem jaka jestem , dobroci człowiek ;) rudy błazen z druhem
|
|
kmetels chcesz mieć dziecko? czy najpierw chcesz znaleźć kobietę z która będziesz chcial mieć dziecko czy kobietę z dzieckiem ? Bo coś nie kumam?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |