Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Administrator 4lomza |
Nie ma żadnych imprez !!!!!!!!!!!! Zabroniłem na Sierpień !!!!!!! Do szkoły się przygotowywać a nie balować .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Administrator 4lomza |
Po to są wakacje? urbi et orbi
|
|
nie odpowiem ci gdzie kupić Yasmin, ale dam drobną rade może się przydać. trzy lata brałam te tabletki przez 2,5 roku ale w końcu stwierdziłam że sa dla mnie za drogie( brałam je ponieważ wcześniej próbowałam rożnych innych niestety nie mogłam dobrać takich które by odpowiadały mi do końca) w tej chwili już 3 lata biorę RIGEWIDON naprawdę polecam - jedyne które odpowiadają mi tak jak Yasmin polecam spróbuj kosztują tylko 8.60
|
|
Nie chce mi się latać po sympatiach i innych fotkach ... chcę mieć dziecko z normalną kobietą i dodam że nie jestem zdesperowany :)
|
|
jedz do Ostrołęki przyciemnia sie przod i tył samego tyłu się nie robi zalezy jaki masz samochod 6 godzin to trwa tylko uwazaj z psami czepiaja sie ale ty im mow ze nie zmiezyli kata
|
|
na przodzie jest mniej na tyl wszystko ja na tyle mam smołę
|
|
a jaka to data?
|
|
dobre masz pióro kolego, pozdrawiam
|
|
chyba rozumiem o co chodziło w tym wszystkim....
|
|
Do monikachrzan aj Ty przy każdej rozmowie obojętnie z kim zawsze poruszasz wątek Czeczeński? Gdzie w Tobie się zapodziały tego typu cechy - romantyczna itp?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |