Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miliony euro zasiłków socjalnych dla terrorystów ISIS. Proceder trwał latami... |
założyłem ten temat zęby sobie porozmawiać z cz....s....cz.. A nie czytać jakieś bzdury. Całkiem sympatyczna dziewczyna uu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miliony euro zasiłków socjalnych dla terrorystów ISIS. Proceder trwał latami... |
Dzień dobry Bandziorki :) A co tu taka cisza?? ;-))
|
|
Re: Miliony euro zasiłków socjalnych dla terrorystów ISIS. Proceder trwał latami... |
gdzie w łomży można kupić chusty do noszenia dzieci? czy wogole sa?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=pxf1y6eglBo tu ta fundacja w ukrytej kamerze A tutaj wywiad z naszym rzecznikiem
|
|
Wczoraj gadałem z kolega, który robi w komendzie i powiedział mi, że fundacja ocalenie chce nas po sądach ciągać. Chyba powinniśmy przygotować im jakąś niespodziankę. Co o tym sądzicie?
|
|
Czas pokaże;) Nawet jeśli nie słuchasz takiego typu muzyki, nie musisz krytykować, pisać debilnych tekstów, jeśli ktoś jest normalny nie wypowiada się, a co najgorsze nie ubliża, dziewczyna nic nikomu nie robi tym, że nagrywa. Autorzy większości negatywnych komentarzy są strasznie pewni, że nie uda się Juli nic osiągnąć. Żal mi tych wszystkich ludzi i nic więcej. Sami się przekonacie, że Jula dobrze robi mając w dupie wszystkich żałosnych debili bez ambicji i nie przestaje tworzyć muzykę, a może i wam kiedyś uda się zająć swoim życiem i robić coś pożytecznego.. o innych mówić jest najłatwiej, a największa frajda krytykować i szykanować kogoś za to, że coś robi. Właśnie przez takich ludzi jak wy nie ma w Łomży niczego ! p.s. tak jak kiedyś ktoś pięknie ujął, kiedy Jula będzie szła do góry wy zostaniecie w swoim syfie.
|
|
no to fajnie alg,,,,,:) ja też tak tylko pytałem... hehehehehe w domu już , czy w pracy jeszcze??? mar
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |