niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do tęczowej hieny z tego forum.

Wydaje się, że mamy tu przykład klasycznej SCHIZOFRENI, rozszczepienia umysłu. Na to wskazują upośledzenie myślenia i problemy z zachowaniem emocji, niespójność wypowiedzi i procesów myślowych, oraz objawy mutyzmu.
Czy nie zastanawia Was dziwaczność skarg i wypowiedzi zgłaszanych przez tą Panią ?
Irracjonalne postępowanie ?
To odrzucona i zraniona kobieta, a jej płytki afekt to reakcja na rozstanie z facetem którym była wcześniej zauroczona. Niemożność realizacji celu wywołała u niej przykre emocje frustracji. Frustracja natomiast podsycana przez ból, gniew i złość, wywołuje irytację i agresję. Stres spowodowany porzuceniem i wyrządzoną jej krzywdą ( jak z tym naprawdę było, to tylko ona wie i nie nam to rozsądzać, trzeba znać argumenty drugiej strony ) zainicjował wystąpienie psychozy . Syndrom osoby pokrzywdzonej spowodował trudności w komunikacji interpersonalnej. W odwecie, wszechobecne pragnienie pogrążenia i zniszczenia Pana z Nissana, przeszkadza jej pragmatycznie myśleć.

Przykre jest niezrozumienie kontekstu w/w historii przez niektóre osoby. Nie dolewajcie oliwy do ognia !

Dziewczynie należy tylko współczuć !

PS:
skądinąd potrafi być miła

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do tęczowej hieny z tego forum.

Wydaje się, że mamy tu przykład klasycznej SCHIZOFRENI, rozszczepienia umysłu. Na to wskazują upośledzenie myślenia i problemy z zachowaniem emocji, niespójność wypowiedzi i procesów myślowych, oraz objawy mutyzmu.
Czy nie zastanawia Was dziwaczność skarg i wypowiedzi zgłaszanych przez tą Panią ?
Irracjonalne postępowanie ?
To odrzucona i zraniona kobieta, a jej płytki afekt to reakcja na rozstanie z facetem którym była wcześniej zauroczona. Niemożność realizacji celu wywołała u niej przykre emocje frustracji. Frustracja natomiast podsycana przez ból, gniew i złość, wywołuje irytację i agresję. Stres spowodowany porzuceniem i wyrządzoną jej krzywdą ( jak z tym naprawdę było, to tylko ona wie i nie nam to rozsądzać, trzeba znać argumenty drugiej strony ) zainicjował wystąpienie psychozy . Syndrom osoby pokrzywdzonej spowodował trudności w komunikacji interpersonalnej. W odwecie, wszechobecne pragnienie pogrążenia i zniszczenia Pana z Nissana, przeszkadza jej pragmatycznie myśleć.

Przykre jest niezrozumienie kontekstu w/w historii przez niektóre osoby. Nie dolewajcie oliwy do ognia !

Dziewczynie należy tylko współczuć !

PS:
skądinąd potrafi być miła

tylko bez zartow z głodnego człowieka

zajebiście to wczoraj wyglądało:) pozdro

najlepsze zarcie w hoot ciken na alei pycha

Polecam bar magia na lipowej 32:)

ROBCIU A JA JUZ NIC NIE PIJE O BOZE JAK SIE NAWALILAM

PAWLE Z NAVARY PAZNOKIETKI WYLECZ SOBIE BO NAWET JAK POLICJA ZATRZYMUJE CIE DO KONTROLI JAK PODAJESZ DOKUMENTY TO TAKI POLICJANT JAK WIDZI TWOJE PAZNOKCIE TO OD RAZU WIE ZE JESTES NARKOMANEM I TE OCZY-JEDNO MNIEJSZE DRUGIE WIEKSZE.

Witam wszystkich. Potrzebna mi pomoc. Czy wiecie jak mogę ściągnąć filmik z youtube? Proszę o pomoc. Dzięki wam. Pozdrawiam :)

Kiedy mają to nadać Dodzie ktoś wie ? bo chodzą słuchy że jeszcze w tym tygodniu.

łomatkoboskoczenstochosko!!!!!!!!!!!!!!!!

Wygrzebała i mnie z betów sublokatorka:(
Doberek wszyskim :):):)

po kolei się nie da, bo można nie zdążyć, wszytsko na jedną chwilę potrzebne;))
a może i czarownica to była;p;d

w imieniu forum piszę ! dlatego l.mn.

fafikor

Ty jesteś chyba głupszy niż ustawa przewiduje ?
Co bawi Cię to ?

Zastanów się co robisz !

Podjeżdżasz prowokacyjnie i wywołujesz dym !

maruda

mało tego !

pomnik jej wystawić ! a jak! , na rynku !

pluć, nie pluć ale bąka może puścić

1920? Coś mi datowanie nie pasuje.

Że dzieci uzywaja brzydkich slow ? nie sadze.. jak zajechalam na podworko to powiedzialy grzecznie dzien dobry , do widzenia ... i wogle .. bawily sie ziemia i trawa pod jakims drzewem ... ale nie slyszalam zadnych brzydkich slow ....

Miska345 - zapytam choc moze nie powinnam nie musisz odpowiadac.. a co z twoja rodzina ? Ciotkami, wujkami, mama, ojcem ? rodzenstwem? kim kolwiek ..

Pewna gazeta ogłosiła konkurs z następującym pytaniem dla panów:

"Siedzisz w eleganckiej restauracji z bardzo piękną kobietą. Masz pilną potrzebę wyjścia do toalety, w jaki sposób powiesz o tym towarzyszce w najbardziej kulturalny sposób?"

Wygrała odpowiedź:
"Bardzo panią przepraszam, ale muszę wyjść na chwilę, by pomóc przyjacielowi, z którym zapoznam panią nieco później."

a co to jest PR?

robciu zostaw moje ptaszki!!!

STRANSKY

ja piję kawę

a ja wode sodową....

siema cz,,,s,,,cz,,, :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org